Tolvai Reni nem tudja megemészteni, hogy nem mehetett az Eurovízióra

Forrás: Instagram/tolvaireni -
kritika Eurovízió 2018 A Dal Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni beszólt A Dal zsűrijének. Az énekesnő közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy az izraeli Netta produkciójában minden benne van, amit nála a hazai válogató zsűrije kritizált A Dalban.

A Dalban, az Eurovízió válogatóján Schell Judit így jellemezte Tolvai Reni Crack My Code című dalát:
"Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye."

Tolvai Reni beszót A Dal zsűrijének Forrás: Instagram/tolvaireni


Ezek a szavak nem estek jól Reninek, de úgy érzi, hogy az élet úgy igazolja. A Blikknek így nyilatkozott:
"Be kell vallanom, amikor megláttam a győztes produkciót, alig hittem a szememnek. A nyertes dal minden olyan elemet tartalmaz, amelyet az én Crack My Code című dalomban és színpadra állításban kritizáltak. A Toy felépítése nagyon trendi, nem veszi túl komolyan magát, a jelmez is hasonló, és a fura hangok is egyedivé teszik. Velem kapcsolatban ez mind kritika volt, most azonban beigazolódott, hogy csak tudom, mi kell a világnak. (...) Gyerekkorom óta figyelem a trendeket, szeretem beépíteni a zenémbe azt, ami lehet, hogy csak két év múlva lesz divat. (...) Itthon az tetszik mindenkinek, amit az „okosok" meghatároznak, engednek a tévében vagy a rádióban elhangzani."

Reni továbbra sem tett le arról, hogy egyszer ő képviselje Magyarországot az Eurovízión, de nem tudja, hogy jövőre indul-e. Attól függ, lesz-e olyan dala, amit úgy ítél meg, hogy sikeres lehet a versenyen.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.