VV Béci februárban jelentette be, hogy elköltözött gyermeke anyjától, most pedig kitálalt szakításuk okáról. Állítása szerint volt párja önző, és nem érezte mellette magát férfinak. 

VV Béci februárban jelentette be, hogy ő és gyermekének anyja már nem alkotnak egy párt, azóta azonban nem beszélt a különválásról. Most azonban betelt nála a pohár, és Facebook-oldalán mindenkivel megosztotta, miért is hagyta el feleségét. Állítása szerint volt párja önző, csak a saját érdekeit nézi.

VV Béci kiakadt volt párjáraFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A gyermekem édesanyja önző módon a saját érdekeit veszi előtérbe és nem pedig a gyermekét... Ezt mind azért, mert én elmentem otthonról... OK, OKOZAT! Nem tudom felfogni azt, hogy aki hosszú éven keresztül szeretett, a gyermekem Anyja csak a külvilágnak tud élni, kedves csinos cuki képek mindenhol, de mögötte meg semmi nincs és én vagyok a legnagyobb ellenség. Aki engem degradál, vagy csak rosszat hall a volt Feleségemtől, az olyankor magában nem teszi fel a kérdést, hogy ez a Béci gyerek egy szép nő láttán képes elhagyni az egész családját?!?!? Hát k#rvára nem!!! Ezekkel az elfojtott érzésekkel évekig éltem, amik testileg beteggé tettek, de erről nyilván senki sem tud. Nyilván ezt ő sem hangoztatja, csak szegény Ő! És én? Én még ezek után is gyermekem érdekeit néztem és vele maradtam, mert, hogyha hamarabb mentem volna, annyira sem lett volna anyja a gyereknek, mint amennyire most van. Az értékeim teljesen a padlón hevertek, mert már nem éreztem férfinak magam, otthon nem volt minden rendben..." - írta többek között Béci, aki azért fakadt ki, mert már megelégelte, hogy volt felesége mindennek lehordja. Hozzátette, jelenlegi párjától mindent megkap, amit szeretne, nagyon boldog, és szeretné, ha kislánya is az lenne.