A jövőből is várnak vendégeket Stephen Hawking temetésére

tudós időutazás temetés Stephen Hawking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen szeretnének részt venni Stephen Hawking júniusi temetésén. Az eseményre időutazókat is várnak a szervezők.

Márciusban hunyt el Stephen Hawking, akinek a temetésére júniusban kerül majd sor. Az eseményen túl sokan szeretnének részt venni, ezért sorsolással fogják a szerencséseket kiválasztani. Az érdeklődőknek egy jelentkezési lapot kell kitölteniük, amelyen akár jövőbeli születési dátumot is fel lehet tüntetni. A szervezők ugyanis időutazókat is várnak a szertartásra. Úgy vélik, míg senki nem tudja megcáfolni az időutazás tényét, addig nem lehet kizárni, hogy a jövőből is érkeznek vendégek a temetésre.

Pintér Marianna szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-pinter-marianna-varta-az-eso-veget-szexi-dekoltazst-villantott.htmlAz Éden Hotel sztárja, Pintér Marianna szelfizéssel ütötte el az időt, megmutatta formás kebelit. TV + Sztárok--Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyári Edithttp://www.life.hu/sztarok/20180516-sulyos-autobalesetet-szenvedett-nyari-edit.htmlNyári Edit nagyon veszélyes helyzetbe került évekkel ezelőtt: egy éles kanyarban megpördült autójával, és majdnem a Dunában landolt. TV + SztárokOrigoGubik Petra mélypontjáról vallott: a lakásból sem mert kilépnihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gubik-petra-melypontjarol-vallott-a-lakasbol-sem-mert-kilepni.htmlOrigoSzorcsik Viki megvillantotta formás fenekét, nagyon jól néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-szorcsik-viki-megvillantotta-formas-feneket-nagyon-jol-nez-ki.htmlMexikóban nyaral Szorcsik Viki, ahonnan meglehetősen szexi fotót osztott meg követőivel. A képen megmutatja bomba alakját és formás fenekét is. TV + SztárokOrigoÁbel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-abel-anita-testet-gyonyoru-viragok-takarjak.htmlÁbel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika elárulta, korábban modellkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-erdelyi-monika-elarulta-korabban-modellkedett.htmlMeglepő kijelentést tett Erdélyi Mónika: elárulta, hogy korábban a modellkedésbe is belekóstolt és még Párizsba is eljutott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.