párkacsolat Szabó Ádám A Nagy Duett szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám. A fiatalok a közösségi oldalukon is felvállalták szerelmüket.

Kezd brazil szappanoperához hasonlítani Szabó Ádám és Tóth Andi kapcsolata. A fiatalokat még a Glamour Gálán látták csókolózni, majd közös kézfogós fotót is posztoltak a közösségi oldalukra. Ezután azonban az énekesnő kijelentette, számára most első a munka és nem fér bele életébe egy kapcsolat.

Úgy tűnik, A Nagy Duett mégis közel hozta egymáshoz őket. A Ripost kiszúrta, hogy a párnak már közös szerelem-karkötője is van. Ádám a közösségi oldalára töltött fel egy fotót, amin jól látszik a két ékszer, amin a „his" és a „hers" (azaz „övé") felirat látható, az énekes pedig csak annyit írt hozzá, hogy „magáért beszél", plusz egy szívvel és hashtagekkel is ellátta a képet: „együtt", „szerelem".

Szabó Ádám Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szerelmüket bizonyítja egyébként az is, hogy nagyon gyakran kommentelik egymás fotóját az Instagramon szívecskék kíséretében.

#neccparty

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.