Stohl András ma már hisz a megérzésekben, de akkoriban még nem adott sokat az ilyesmire, amikor édesapja meghalt. Pedig azt is megérezte, éppen egy színdarabot játszott, amikor azon gondolkozott, hogy meghalt az apja.

Stohl András megrendítő történetet osztott meg Joshi Bharattal: elmondta, hogyan érezte meg édesapja halálát. A színész éppen a színpadon volt, egy koporsóban feküdt, amikor valahonnan rátört az érzés: meghalt az édesapja.

Stohl András megérezte édesapja halálátFotó: Polyák Attila - Origo

"Én akkor ezekben nagyon nem hittem" – mondta Joshi Bharatnak Stohl András, de ma már teljesen másként áll az ilyen dolgokhoz. „Akkor egy olyan színdarabot játszottam, ahol a végén engem kivégeznek, és belekerülök egy koporsóba. Az apám akkor már nagyon beteg volt. Benne feküdtem a koporsóba – nem először játszottam, akkor már hetvenedszer – és vártam. (...) Feküdtem, és azon gondolkoztam azon az estén, hogy szerintem az apám most halt meg. Valahogy ezt éreztem., és még le is szúrtam magam gondolatban" - mondta Stohl András, aki végül a darab után, otthon tudta meg, hogy valóban meghalt az apja.