Harry herceg esküvője: Chelsy Davy, a herceg exe megérkezett

esküvő Meghan Markle Chelsy Davy Nagy-Britannia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attól volt hangos a világsajtó, hogy Chelsy Davyt, akivel Harry herceg 7 évig randevúzott nem hívták meg az esküvő estéjén tartandó zártkörú 200 fős fogadásra. A dühös volt barátnő már megérkezett a szertartásra. 

Károly herceg adja fiának, Harry hercegnek és menyasszonyának, Meghan Markle-nek azt a 200 fős, zárt körű partit amelyre nem hívták meg a herceg volt barátnőjét, Chelsy Davyt.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a lány igencsak dühös lett, telefonon sem tudta elérni a herceget, pedig már a tökéletes ruhát is kiválasztotta. Chelsy Davy is megérkezett már a Szent György-kápolnába egy sötétkék ruhában, melyhez perelint terített a vállára.

Vajon elszállt már a dühe vagy még kicsit mérges egykori kedvesére?

Chelsy Davy széles mosollyal lépett a tömeg elé Forrás: AFP/Chris Jackson

Less be a Szent György-kápolnába, a királyi esküvő helyszínérehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-less-be-a-szent-gyorgykapolnaba-a-kiralyi-eskuvo-helyszinere.htmlElérkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének napja, most pedig a nagy pillanatok előtt egy videó segítségével be is leshetünk a Szent György-kápolnába, ahol majd a pár kimondja egymásnak a boldogító igent. TV + Sztárok--Új rangot kap az esküvő után Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-uj-rangot-kap-az-eskuvo-utan-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlRégóta találgat már a sajót azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen rangot kap majd Harry herceg és Meghan Markle az esküvő után. A királynő most kihirdette. TV + Sztárok--Az ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözi Harry herceg és Meghan Markle esküvői szertartásahttp://www.life.hu/sztarok/20180519-az-osi-kiralyi-pompa-es-a-modern-kor-elemeit-otvozi-harry-herceg-es-meghan-markle-szombati-eskuvoi.htmlKároly walesi herceg, brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia, a windsori kastély Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget amerikai menyasszonyának. A ceremónia, amelyet Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága vezet, közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődik, és várhatóan egy órán át tart. Az újdonsült hercegi házaspár ezután nyitott hintón hajtat végig Windsor utcáin, üdvözölve a várhatóan százezres tömeget. TV + Sztárok--Ma házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ma-hazasodik-ii-erzsebet-kiralyno-unokaja-harry-herceg-es-meghan-markle-2018-majus-19.htmlMa házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Markle. Már most tömegek várják a a Windsor kastély előtt a hercegi párt. TV + Sztárok--15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigoÍgy él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-igy-el-most-krizbai-teca-a-csillag-szuletik-egykori-versenyzoje.htmlKrizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.