Új rangot kap az esküvő után Harry herceg és Meghan Markle

esküvő II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Nagy-Britannia rang Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta találgat már a sajót azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen rangot kap majd Harry herceg és Meghan Markle az esküvő után. A királynő most kihirdette. 

A Kensington-palota Twitter-oldalán jelentette be, hogy II. Erzsébet királynő milyen címet adományoz az esküvő után Harry hercegnek és ifjú arájának, Meghan Markle-nek.

A közleményben az áll, hogy az esküvő után a pár a Sussex hercege és hercegnője címet viseli majd. És mindkettőjüknek király majd a királyi fenség megszólítás jár.

Emmellett Harry megkapja még Dumbarton grófja és a Kilkeel bárója címet is.

15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigoÍgy él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-igy-el-most-krizbai-teca-a-csillag-szuletik-egykori-versenyzoje.htmlKrizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. TV + Sztárok--Ábel Anita és Jakupcsek Gabriella elmondták véleményüket Rippel Ferirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-abel-anita-es-jakupcsek-gabriella-rippel-ferirol-a-bochkorban-az-atvn.htmlNéhány hete arról szóltak a hírek, hogy Rippel Feri ajánlatot tett Tóth Verának és Király Lindának, ami arról szólt: lefogyasztaná őket. Az érintettek kiakadtak, de úgy tűnik, nem csak ők. Most Ábel Anita fejtette ki a véleményét az artistáról. TV + SztárokOrigoStohl András a színpadon, egy koporsóban fekve érezte meg apja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180518-stohl-andras-a-szinpadon-egy-koporsoban-erezte-meg-apja-halalat.htmlStohl András ma már hisz a megérzésekben, de akkoriban még nem adott sokat az ilyesmire, amikor édesapja meghalt. Pedig azt is megérezte, éppen egy színdarabot játszott, amikor azon gondolkozott, hogy meghalt az apja. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBerki Kirsztián barátnője, Mazsi kirúzsozta Natit: a kommentelők felháborodtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-berki-kirsztian-baratnoje-mazsi-kiruzsozta-natit-a-kommentelok-felhaborodtak.htmlBerki Krisztián közösségi oldalán osztott meg egy édes pillanatot: Mazsi éppen kirúzsozza Natit. Egyes kommentelők szerint azonban nem olyan ártatlen ez a cselekedet! TV + SztárokOrigoBejelentették, hogy műtétje után ott lesz-e Fülöp herceg Meghan és Harry esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-bejelnetettek-hogy-ott-lesz-e-fulop-herceg-az-eskuvon.htmlSokáig kérdés volt, hogy vajon Fülöp herceg a műtétje után ott lesz-e Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Most végre kiderült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.