Rollerezni indult a 8 éves Adrienn bátyja barátjával, a 16 éves Ferenccel, ám a kislány sötétedéskor sem tért haza, másnap hajnalban holtan találták. A fiú beismerte, hogy megölte a sólyoni kislányt. 

Beismerte a gyilkosságot a 16 éves hajmáskéri Ferenc, aki a Veszprémi Járásbíróság szerint megalapozottan gyanúsítható a 8 éves Adrienn megölésével. A sólyoni kislány rollerezni indult a fiúval, ám sötétedéskor sem tért haza. Az édesapa jelentette a rendőrségen, másnap hajnalban holtan találták. 

A Bors szerint a Veszprémi Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását is, hiszen tartani kell attól, hogy a 16 éves Ferenc megszökik vagy befolyásolná a tanúkat. "A fiú büntetés-végrehajtási intézetbe kerül, a döntés jogerős. A rendőrség szerint a fiatal mindent beismert és „hirtelen kialakult érzelmi töltéssel" magyarázta szörnyű tettét. 14. évét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal gyanúsítják. Facebook-oldalán több bejegyzésében is kikötözésről írt. Volt osztálytársai szerint egyszer kikötözte a tanárát, a szünetekben pedig lövöldözést imitált a kezével. Elterjedt, hogy a fiúnál találtak egy másik kislányt, de ezt a rendőrség cáfolta" - írta a Bors

A lap megkérdezte a kislány édesanyját is, azt mondta: görcsöl a hasa, hacsak lányára gondol, sírna, de már nem tud. Hozzátette: vicces gyereknek ismerték Ferikét. 

Sikerült a fiú anyját is megszólaltatniuk: "Nem láttam rajta semmi különöset. Sokáig csak úgy üldögélt egy helyben. Azt mondta, nem ő volt" - mondta Ferenc édesanyja, Zsuzsa.