Édesapja halálos ágya mellett örökítette meg a kaszást az angol nő?

"Forrás: Shutterstock " -
kaszás halál fotó angol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édasapját támogatta utolsó óráiban az angol Sharron Coll, amikor egy árnyra lett figyelmes, amit sikerült is megörökítenie: egyesek szerint a halált fotózta le a nő. 

Sharron Coll haldokló édesapja mellett volt egy hospice házban, amikor sikerült megörökítenie egy különös árnyat. A nő apja, Roy bélrákkal küzdött, de már csak a fájdalmát tudták enyhíteni. Sharron miközben az apja kezét fogta arra lett figyelmes, hogy a férfi rémülten az ajtó felé mutogat, de a nő ezt a gyógyszerek hatásának tudta be. Rögtön megváltozott azonban a véleménye, amikor kiment a mosdóba.

Szellemet fotózott édesapja halálos ágyáa közelében a nő - Képünk illusztráció "Forrás: Shutterstock "

Ahogy a folyosón visszafelé tartott apja szobájába, egy árnyra lett figyelmes, amely egy könyv fölé görnyed egy holló társaságában. Az angol nő meg is örökítette a látottakat, amit megmutatott testvérének. Ő azonnal rosszul lett a fotó láttán, szerinte a nő magát a halált örökítette meg. Sharron édesapja néhány órával a kép elkészülte után elhunyt - írja a Mirror. Az árnyról készült fotókat itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.