Ernyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész.

Ernyey Béla és fiatal szerelme, Balaton Dóra 2008-ban ismerték és szerették meg egymást, kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt sok kritikát kapott. Ennek ellenére már 10 éve kitartanak egymás mellett, szerelmük és az idő őket igazolta, erről írt Facebook-oldalán a színész.

Ernyey Béla visszaszólt a kritizálóknakFotó: MTI/Beliczay László

"Amikor 2008-ban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora korkülönbséggel, mint a miénk, hosszútávon is boldog lehet két ember. De mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni – és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás.
Soha nem gondoltam volna azelőtt, hogy nő és férfi a közös felfedezések és a cinkos összekacsintások ilyen szimbiózisában tudjon élni, és mosolyogva hárítani az idegenek értetlenségét.
Ma már elmondhatjuk, hogy nemcsak a csatát, de a háborút is megnyertük! Köszönet érte a sorsnak és Neked, Babatündér... Viszont a nagy ünneplésben egy dolgot bolondság lenne elhallgatni: bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, „korban hozzáillő" partnerével: legyen az a producerként kárászéletű műsorvezető, a paplanszájú szilikon-DJ, az újságíró, akinek csak sekélyes vitákat fial a tehetsége, a minden pénzét parókákra költő nő - vagy az Úr különös kegyelméből a képernyőről végképp eltűnni látszó parkolóbajnok..." - írta Ernyey Béla.

Ernyey Bélát öltözködése miatt is kikezdték

Ernyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!