14 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka.

A 42 éves Barna és a 34 éves Dorina a Megasztárban jöttek össze. Barna a zsűri tagja volt, Dorina pedig versenyző. Akkoriban sokan támadták is őket emiatt. Jó darabig úgy tűnt, hogy szerelmük mindent kibír, tegnap azonban Pély közleményt adott ki, hogy elválnak. 14 évig voltak együtt, ebből négyet éltek házasságban.

Egy neve elhallgatását kérő bennfenntes azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a rengeteg munka miatt romlott meg a kapcsolatuk. Mindketten a karrierjükre koncentráltak, így elmentek egymás mellett.

Pély Barna jó barátja Abebe Dániel, azaz Bebe a zenész mellett állt a nehéz időszakokban. Ha kérte, tanácsokkal segítette, a saját tapasztalatait osztotta meg vele:
"Ha két ember testileg és lelkileg nem tud együtt élni, akkor azt abba kell hagyni. Én is kudarcként éltem meg a válásomat, szerintem ezzel Barna is így lehet. A végsőkig kitartott, mindent megpróbált, harcolt, küzdött az utolsó pillanatig, de végül belátta, hogy nem tudja helyrehozni azt, ami elromlott. Látszott rajta, megviselte, ami történt. Nem volt boldog, csak a színpadon mosolygott, mert a közönséget nem érdekli, hogy mi van a magánéletünkben" - mondta a Blikknek.

A lap megkereste Barnát is és Dorinát is. Barna a közelményének szavaira hivatkozott, miszerint nem akar többet erről nyilatkozni, Dorina pedig Miaimiban klipet forgat.