A meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét édesapja azonosította, az ő emlékezetébe örökké bevésődött az a kép, ahogy akkor látta gyermekét.

Édesapjának kellett azonosítania a meggyilkolt sólyi kislány, Adrienn holttestét. A férfi elmondta, valószínűleg soha nem fogja elfelejteni azt a pillanatot.

A sólyi kislány édesapja nem fogja elfelejteni, hogy neki kellett azonosítania gyermeke holttestét"Forrás: Dreamstime "

„Ott feküdt a kislányom, mint egy igazi angyal. Sérülést csak a fején láttam. A feleségemmel egymás kezét szorítottuk, próbáltuk tartani a másikban a lelket. Tudom, hogy ez a kép halálomig kísérteni fog. Ha már ez az irtóztató eset megtörtént, akkor én arra a mindig mosolygó, bűbájos kislányra próbálok emlékezni és gondolni, amilyen a mi kis Adriennünk volt" – árulta el az apa a Blikknek. A férfi azt is leszögezte, hogy soha nem akar találkozni lánya gyilkosával, de a gyanúsított, F. Ferenc édesanyja sem tudna a szemükbe nézni. 

"Anyaként pontosan tudom, mit érezhetnek Adrienn szülei, hiszen én egyik pillanatról a másikra, ha nem is örökre, de a fiamat veszítettem el. Amúgy meggyőződésem, hogy az én fiam soha nem tenne ilyet, de ha mégis, akkor is mellette állok, hiszen az én vérem" - mondta a nő. A fia ismerősei azonban arról számoltak be, hogy Ferencben mindig nagy feszültség dúlt, és nagyon gyorsan mérges lett.