Ilonka néni 84 évesen kezdett vlogokat gyártani unokája segítségével, és nem várt népszerűségre tett szert. Több százezres nézettségeket hoz egy-egy vlogja.  

Ilonka nénit az unokái terelték a Youtube felé, azóta pedig saját csatornáján ontja a videókat. Több százezres nézettséggel rendelkezik a 86 éves néni, a rajongók pedig imádják őt. „Imádom Ilonka néni",„Örökké nézni fogom magát" – írják neki a rajongói. Ilonka néni pedig lelkesen posztolja a videóit a legváltozatosabb témákban.

A 86 éves Ilonka néni sztár lett a Youtube-onForrás:Youtube/Ilonka néni

Bemutatta már napi rutinját, amit több mint 600 ezren néztek meg, de kérdezz-felelek videója is hatalmas népszerűségnek örvendett.

Sziasztok, Youtyukák" – így indítja Ilonka néni a vlogjait, az egyikben pedig elárulta, hogy szereti-e a szereplést. „Szeretem mutogatni magamat" – mondta. "Szeretem a YouTube világát. Az unokáim találták ki, hogy videózzak, és nagyon szeretem csinálni. Örülök a hirtelen jött hírnévnek. A hosszú élet titka pedig az, hogy vidáman kell élni és szeretni az embereket" - idézi a Bors Ilonka nénit, aki az elmúlt időben agyon ráijesztett rajongóira, teljesen eltűnt. Hónapokig egyetlen videóval vagy bejegyzéssel sem jelentkezett, de május elején visszatért. Kiderült, hogy nagyon elfoglaltak voltak unokájával, ezért nem született bejegyzés.