A 86 éves Ilonka néni sztár lett a Youtube-on: imádják őt

Forrás:Youtube/Ilonka néni -
nagymama YouTube Ilonka néni internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilonka néni 84 évesen kezdett vlogokat gyártani unokája segítségével, és nem várt népszerűségre tett szert. Több százezres nézettségeket hoz egy-egy vlogja.  

Ilonka nénit az unokái terelték a Youtube felé, azóta pedig saját csatornáján ontja a videókat. Több százezres nézettséggel rendelkezik a 86 éves néni, a rajongók pedig imádják őt. „Imádom Ilonka néni",„Örökké nézni fogom magát" – írják neki a rajongói. Ilonka néni pedig lelkesen posztolja a videóit a legváltozatosabb témákban.

A 86 éves Ilonka néni sztár lett a Youtube-on Forrás:Youtube/Ilonka néni

Bemutatta már napi rutinját, amit több mint 600 ezren néztek meg, de kérdezz-felelek videója is hatalmas népszerűségnek örvendett.

Sziasztok, Youtyukák" – így indítja Ilonka néni a vlogjait, az egyikben pedig elárulta, hogy szereti-e a szereplést. „Szeretem mutogatni magamat" – mondta.

Örülök a hirtelen jött hírnévnek.

Bors

Horváth Évát anyaként is imádják a férfiak: szexuális ajánlatokkal bombázzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-horvath-evat-anyakent-is-imadjak-a-ferfiak-szexualis-ajanlatokkal-bombazzak.htmlHorváth Éva semmit sem vesztett vonzerejéből azóta, hogy anyuka lett. A férfiak így is szexuális ajánlatokkal bombázzák őt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta édesapját: nagyon büszke rá a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bodi-sylvi-megmutatta-edesapjat-nagyon-buszke-ra-a-modell.htmlBódi Sylvi élete legmeghatározóbb férfiját mutatta meg Instagram-oldalán a követőinek, vagyis az apukáját, akire borzasztóan büszke! TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Baukó Éva sárga bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bauko-eva-sarga-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlBaukó Éva megörvendeztette rajongóit egy bikinis fotóval: csodásan fest a celeb a sárga fürdőruhában!TV + Sztárok--Nyilvánosan üzenget egymásnak VV Béci exfelesége és mostani barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-nyilvanosan-uzenget-egymasnak-vv-beci-exfelesege-adrienn-es-mostani-baratnoje-norina.htmlÚgy tűnik, két nő is harcol VV Béciért: a feleség, Adrienn még nem tett le arról, hogy visszaszerezze exét, aminek persze nagyon nem örül az új barátnő, Norina. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.