Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak a Színművészetin

Forrás: MTVA -
Nagy Ervin Színművészeti Egyetem szerelem Polyák Lilla pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást.

A Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban derült fény arra, hogy Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak még annak idején a Színművészetin. Kapcsolatuk azonban nem volt idilli és harmonikus, inkább szenvedélyes és feszültségekkel teli.

Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak Forrás: MTVA

Két évig voltunk együtt, de hát a Színművészeti nem az az együtt tartós dolog.

Bors

Meghan Markle anyját, Doria Raglandot szidta a hercegné féltestvére, Samantha Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-meghan-markle-anyjatdoria-raglandot-szidta-a-hercegne-feltestvere-samantha-markle.htmlMeghan Markle családjának nagy része arra utazik, hogy aláássák a hercegné tekintélyét.Féltestvére ezért most Meghan anyját, Doriát próbálta lejáratni a nyilvánosság előtt Twitter-oldalán. TV + Sztárok--Tücsi csipkés fehérneműben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-tucsi-csipkes-fehernemuben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTücsi hihetetlenül szexi csipkés fehérneműben mutatta meg alakját, a fotóról párja sem maradt le: Sofi félmeztelenül karolja át szerelmét. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja egy mexikói apartmanból nézte lánya esküvőjét: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-meghan-markle-apja-egy-mexikoi-apartmanbol-nezte-lanya-eskuvojet.htmlMeghan Markle apja nem volt ott lánya esküvőjén, szívműtétje után saját bevallása szerint Kaliforniában pihent, ám a legfrissebb hírek másról szólnak: állítólag egy mexikói apartmanban nézte lánya menyegzőkét. TV + Sztárok--Ezeket vették a sztárok az első nagy fizetésükből: Brad Pitt és Nicole Kidman sem luxuscikkekre költötte pénzéthttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ezeket-vettek-a-sztarok-az-elso-nagy-fizetesukbol.htmlMa már teljes pompájukban látjuk a hollywoodi hírességeket: luxusotthonaikban, pazar autóikkal. Gondtalan életet élnek, de nem volt ez mindig így. Az első nagy gázsijukat jellemzően nem mihaszna luxuscikkekre költötték. Nicole Kidman például mosógépet vásárolt belőle a szüleinek. TV + SztárokOrigoErnyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-ernyey-bela-visszaszolt-azoknak-akik-kapcsolatat-kritizaltak.htmlErnyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész. TV + Sztárok--Sandra Bullock gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül: kiakadtak a netezőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-sandra-bullock-gyerekek-levagott-fitymajabol-kinyert-ossejtekkel-szepul-kiakadtak-a-netezok.htmlSandra Bullocknak sikerült kivernie a biztosítékot arcápolási szokásaival: bevallotta, hogy gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.