Eddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást.

A Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban derült fény arra, hogy Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak még annak idején a Színművészetin. Kapcsolatuk azonban nem volt idilli és harmonikus, inkább szenvedélyes és feszültségekkel teli.

Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottakForrás: MTVA

"Ervin a főiskolán osztálytársam volt, és egyben egy nagy szerelmem. Két évig voltunk együtt, de hát a Színművészeti nem az az együtt tartós dolog. Később Zsolt (Homonnay) csapott le a kezéről és ez érthető módon nem esett jól Ervinnek. Azóta persze már eltelt közel húsz év, és újra jó viszonyban vagyunk. De, ha feleségül vett volna, akkor szinte biztos megöljük egymást" - idézi a Bors Polyák Lilla szavait. A színésznő elárulta, nem voltak jó hatással egymásra. "A Színművészeti Egyetemen mindenki felfokozott érzelmi állapotban van. Nagyon sok volt a feszültség és a munka. Erre még rájött az, hogy Ervinnel nagyon szélsőséges létezések vagyunk mi ketten, és nem feltétlenül csak a jót hoztuk ki egymásból. A kapcsolatunknak is azért lett vége anno, mert azt éreztem, hogy előbb-utóbb felperzseljük egymást az érzelmeinkkel. Megnyugvásra volt szükségem" - mondta Lilla.