Hat idegesítő szomszédtípus, akikkel már te is találkozhattál

Forrás: Shutterstock -
buli felújítás szomszéd idegesítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó szomszédi viszony nagyon ritka, és kincset ér. Ugyanis nagyon sokszor az egymás mellett élők nehezen veszik tudomásul, hogy a saját portájukon belül is oda kell figyelni másokra legyen szó kertes házról, vagy lakásról. Az öntörvényű szomszédok megkeseríthetik a környék életét mindegy, hogy állandó felújítóról, bulihuligánról, vagy ordibálóról legyen szó. Íme, néhány idegesítő szomszédtípus, akikkel már nagyon sokan találkozhattak.

1. Állandó felújító

Mindenki számára ismerős lehet az a tompa zaj, amit a fúró okoz. Egy-két napig még elviselhető lehet, de akadnak olyan szomszédok, akik szinte mindennap találnak valami fúrnivalót a lakásban, reggeltől estig...

2. A bulihuligán

Természetesen egy-egy összejövetelt, főleg hétvégén el lehet és kell is viselni, de vannak olyan lakók, akik egész héten képesek bulizni reggeltől estig.

Az állandó házibulit nem élvezik a szomszédok Forrás: Shutterstock


3. Az okoskodó

A kéretlen tanácsokat senki sem szereti, azt meg főképp nem, ha egy szomszéd - akinek közelségét muszáj elviselnünk – mindenbe beleszól, és mindenkinél okosabb. Hogyan kell a gyereket nevelni? Hogyan kell a kutyát tanítani? Akkor is tudja a választ, ha neki sosem volt sem háziállata, sem gyermeke.


4. Az ordibálók

Bizony nem csak a buli és a zene lehet idegesítő, hanem az is, ha az egész lépcsőház vagy kert zeng a családi viszálytól. Senki nem kíváncsi mások problémáira, főleg nem minden áldott nap.

5. Az állatbolond, vagy állatgyűlölő

Az állandóan ugató kutya még azokat is kihozza a béketűrésükből, akik szeretik az állatokat. Bizony a gondoskodás mellett az állatokat tanítani is kell, amelyik szomszéd ezzel nem foglalkozik, az megkeserítheti a többiek életét. Persze az sem sokkal jobb, ha állatgyűlölő szomszéddal sodor össze az élet, számára a legcsendesebb állat is hangos lesz.

6. Éjjeli bagoly

Ő ugyan nem bulizik, de előszeretettel végez hangosabbnál hangosabb tevékenységeket az éjszaka közepén. Ilyenkor jut eszébe mosni, vagy egy jó turmixot csinálni, esetleg porszívózni...

Pokoli sztárszomszédok: Justin Bieber és Justin Theroux közelében sem laknánk


Ki ne szeretne egy igazi szupersztár közelében lakni? Nos, néhány híresség szomszédja! Bármilyen izgalmasnak is hangzik, valójában egyes celebek pokolian rossz szomszédok: úgy gondolják, hogy nekik bármit lehet, és az állandóan ott lebzselő lesifotósokról se feledkezzünk meg. Ráadásul még a kritikát sem bírják, így jó szomszédi viszonyra egyáltalán nem lehet számítani, iszonyra viszont annál inkább. Nézd meg, mely celebek a legrosszabb szomszédok.
Záporok, zivatarok jönnek, feltámad a szél ishttp://www.life.hu/news/20180525-zaporok-zivatarok-jonnek-feltamad-a-szel-is-idojaras.htmlSzeles, viharos időre számíts. News--Időjárás: hétvégén záporokra és hőségre kell számítanunkhttp://www.life.hu/news/20180524-idojaras-hetvegen-zaporokra-es-hosegre-kell-szamitanunk.htmlMár csütörtökön megérkezik a nyárias meleg, de szombaton bizony esőre is kell számítanunk: ilyen idő lesz a hétvégén. News--Mégsem szabadulhat a börtönből a skálás gyilkos, Bene Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180524-megsem-szabadulhat-a-bortonbol-a-skalas-gyilkos-bene-laszlo.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem szabadul a börtönből a skálás gyilkos, Bene László, megváltoztatták ugyanis az elsőfokú határozatot. News--Azonnal meghalt az a járókelő, akit szerda éjszaka ütöttek el a Blaha Lujza térenhttp://www.life.hu/news/20180524-azonnal-meghalt-az-a-jarokelo-akit-szerda-ejszaka-utottek-el-a-blaha-lujza-teren.htmlSzerda éjjel a Blaha Lujza téren gázoltak halálra egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.NewsOrigoÉdesapja halálos ágya mellett örökítette meg a kaszást az angol nő?http://www.life.hu/news/20180523-edesapja-halalos-agya-mellett-orokitette-meg-a-kaszast-az-angol-no.htmlÉdasapját támogatta utolsó óráiban az angol Sharron Coll, amikor egy árnyra lett figyelmes, amit sikerült is megörökítenie: egyesek szerint a halált fotózta le a nő. News--Időjárás: több helyen leszakad az ég, narancs figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20180523-idojaras-tobb-helyen-leszakad-az-eg-narancs-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlNarancssárga figyelmeztetés van érvényben két megyében is, de szinte az egész országban záporok várhatók - írja a met.hu. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.