Rubint Réka fitness család Schobert Norbert sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartotta utolsó óráját Schobert Norbert, és az is kiderült, ki léphet a helyébe. A rajongóknak új nevet sem kell megtanulniuk, hiszen fiuk, Norbi veheti át a stafétát apjától. 

Nemrégiben megírtuk, hogy Rubint Réka a gyermekkori kövérségről beszélt, és azt is elárulta, kisfiuk, Norbika is husisabb gyerek volt, de 7 hónap alatt sikerült lefogynia. Most pedig Schobert Norbi utolsó fellépésén az is kiderült, fia veheti át a helyét.

Az ifjabb Norbi az utolsó fellépésen édesapja mellett állt a színpadon. "Teljesen eltökélt. Én nem sarkallom erre, ő az, aki színpadra akar velem állni. Sose tornázott még, ezért három hétig gyakoroltunk együtt. Semmi ritmusérzéke, de már kezd megjönni. Én is így kezdtem. Se hallásom nem volt, se ritmusérzékem. De ha az ember keményen dolgozik, akkor kiássa" - mesélte a Bornak Schobert Norbi, akinek fia úgy döntött, tovább csinálja, amit apja elkezdett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.