Csepregi Éva ügyel arra, hogy megőrizze fiatalos lendületét és kinézetét is, ezért próbált már ki több arckezelést is az elmúlt években, de most ártalált az igazira: teljesen kisimult tőle.

Csepregi Éva igyekszik megfelelni a rajongók elvárásainak, és nem csak azoknak, amiket az előadásával szemben támasztanak, hanem a kinézetével szembenieknek is. Ezért keresi folyton azokat a módszereket, amikkel megőrizheti fiatalságát, és úgy tűnik, sikerült rátalálnia az igazira: kisimulttá vált az énekesnő.

Csepregi Éva megfiatalodott"Fotó: Szabó Gábor - Origo "

"Sokat válogattam a különböző kezelések között, volt, amelyiket korábban meg is bántam. Egyre inkább láttam az arcomon az idő múlását, fáradtnak tűntek a vonásaim. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a megoldást, aminek már a neve is felkelti az ember figyelmét, ugyanis benne van a sugárzás szó, és valóban ilyen a végeredmény. Ez egy olyan kíméletes eljárás, ami akár félóra alatt elvégezhető. Utána nem kell otthon karanténba vonulni napokra, a minimális duzzadtságot sminkkel is el lehet takarni. Nem változik, nem merevedik meg az ember arckifejezése. Már a kezelés végén kezdtem látni a tükörben a fiatalkori önmagamat, és nagyon örültem neki" - mondta lelkesen a Borsnak Csepregi Éva.