Láthattuk már Vasvári Vivient menyasszonyi ruhákat próbálni a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, de már azt is tudni lehet, hogy kisfia Miamiban született. Most pedig azt is elárulta, mennyibe kerül az esküvője, ahonnan a gyerekeket kitiltja.

"Már korábban is jeleztem, nem lehetnek kicsik az esküvőmön. Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem tud igazán jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén" - mondta a Blikknek Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki nemrégiben hozta világra második gyermekét, Edwardot. Ő és nővére, Ariana terémszetesen ott lehetnek az esküvőn, de később rájuk is bébiszitter vigyáz majd a vendégházban. 

Vasvári Vivien gyermekei ott lehetnek az esküvő egy részénForrás: instagram.com/vasvarivivien

Az esküvő előtt azonban még a kicsi keresztelője is vár a szülőkre, a keresztanya pedig Szerhij Eduardovics Sztakhovszkij ukrán teniszező párja lesz, aki Vivien egyik legjobb barátnője.

A luxusfeleség azt is elárulta, hogy a nagy napra 15 millió forintot szánnak. Viviennek 3 ruhája lesz, a násznép pedig 250 fős lesz.