Egy 24 éves nő állítja, különleges képessége révén képes kiszagolni, hogy ki az, aki a közeljövőben meghal.

Ari Kala különleges képességgel rendelkezik, képes megérezni azt, ha valaki hamarosan meghal. Nemrég a munkájával is felhagyott csak azért, hogy erre a képességére tudjon koncentrálni. Ugyanakkor nem érzi szerencsésnek magát, mert mint mondja, ez csak egy érzés és a halál ellen ő sem tud semmit tenni.

Ari 12 éves volt, amikor ráébredt arra, mire képes. Ekkor haldokló nagybátyját látgatta meg és egy kellemetlenül édes szagot kezdett el érezni a lakásban, amit rajta kívül senki.

Akkor jöttem rá, hogy ez valami különleges képesség. Azóta több végső stádiumú beteggel találkoztam, akiknél ugyanezt éreztem. Néha teherként tekintek rá és arra gondolok, el kellene mondanom a hozzátartozóknak, hogy mi fog történni. Ugyanakkor ez nem az én feladatom. Egyszerűen katasztrófa lenne, ha csak úgy közölném velük, hogy meg fognak halni" - idézi a nő szavait a Mirror.

A nő megérzi, ha valaki hamarosan meghalForrás: Shutterstock

Ari egyébként most azzal foglalkozik, hogy 20-25 éves nőket tanít arra, hogyan használják saját pszichikus erejüket.

Mindenkiben benne van ez a fajta képesség, csak elnyomják magukban. Azt mondogatják, hogy ez nem valós és egyszerűen kiiktatják, figyelmen kívül hagyják."