Ari Kala megérzi, ha valaki hamarosan meghal

Forrás: Shutterstock -
szag halál rák képesség beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 24 éves nő állítja, különleges képessége révén képes kiszagolni, hogy ki az, aki a közeljövőben meghal.

Ari Kala különleges képességgel rendelkezik, képes megérezni azt, ha valaki hamarosan meghal. Nemrég a munkájával is felhagyott csak azért, hogy erre a képességére tudjon koncentrálni. Ugyanakkor nem érzi szerencsésnek magát, mert mint mondja, ez csak egy érzés és a halál ellen ő sem tud semmit tenni.

Ari 12 éves volt, amikor ráébredt arra, mire képes. Ekkor haldokló nagybátyját látgatta meg és egy kellemetlenül édes szagot kezdett el érezni a lakásban, amit rajta kívül senki.

Akkor jöttem rá, hogy ez valami különleges képesség. Azóta több végső stádiumú beteggel találkoztam, akiknél ugyanezt éreztem. Néha teherként tekintek rá és arra gondolok, el kellene mondanom a hozzátartozóknak, hogy mi fog történni. Ugyanakkor ez nem az én feladatom. Egyszerűen katasztrófa lenne, ha csak úgy közölném velük, hogy meg fognak halni" - idézi a nő szavait a Mirror.

A nő megérzi, ha valaki hamarosan meghal Forrás: Shutterstock

Ari egyébként most azzal foglalkozik, hogy 20-25 éves nőket tanít arra, hogyan használják saját pszichikus erejüket.

Mindenkiben benne van ez a fajta képesség, csak elnyomják magukban. Azt mondogatják, hogy ez nem valós és egyszerűen kiiktatják, figyelmen kívül hagyják."

Illegális kamera felvétele buktatta le a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20180530-illegalis-kamera-felvetele-buktatta-le-a-terez-koruti-robbantot.htmlPerdöntő bizonyíték szólhat a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely ellen. Egy illegálisan felszerelt kamera alulról is felvette, így a széles karimájú horgászkalap nem tudta eltakarni arcát. NewsOrigoEgy magángyűjtő új szurikátát ajánlott fel a Kecskeméti Vadaskertnek: videóhttp://www.life.hu/news/20180530-egy-magangyujto-uj-szurikatat-ajanlott-fel-a-kecskemeti-vadaskertnek-video.htmlA nőstény szurikáta, Zara halála után új egyed érkezik a Kecskeméti Vadaskertbe. Az állatot egy magángyűjtő ajánlotta fel. NewsOrigoVV Fanni-ügy: vallani akar a gyanúsított, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180530-vv-fanni-ugy-vallani-akar-a-gyanusitott-b-laszlo.htmlB. László kiakadt, mert szerinte a rendőrők nem kíváncsak arra, hogy ő miként látja a történteket - írja a Blikk.News--Kiakadtak a netezők a világhálón terjedő ölelkezős fotónhttp://www.life.hu/news/20180529-kiakadtak-a-netezok-a-vilaghalon-terjedo-olelkezos-foton-optikai-csalodas.htmlFurcsa fotó miatt bolydult fel az internet. Legalább kétszer kell megnézni a képet, hogy értelmezni tudjuk. NewsOrigoHolland fiatalok minden drogot kipróbálnak, hogy hatásukat bemutassák: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180529-holland-fiatalok-minden-drogot-kiprobalnak-hogy-hatasukat-bemutassak-video-18.htmlA Drugslab Youtube-csatornán három holland fiatal mutatja be, milyen hatással vannak a különböző drogok az emberi szervezetre. News--Szakember elárulta, milyen lesz az idei nyár: erre készüljenek a nyaralókhttp://www.life.hu/news/20180529-szakember-elarulta-milyen-lesz-az-idei-nyar-erre-keszuljenek-a-nyaralok.htmlVáltozékony idő jellemezte az utóbbi heteket és várhatóan az egész nyárra ez lesz a jellemző. A szakember szerint július második és augusztus első fele lehet szárazabb és melegebb. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.