Tegnap szerepelt utoljára a Barátok köztben Nyári Dia

terhesség Nyári Diana Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia tegnap szerepelt utoljára a Barátok köztben. A színésznő terhessége miatt hagyja abba a forgatást. Karaktere, Hanna egy baleset miatt távozik majd a sorozatból, hiszen szerepe szerint nem várandós. Nyári Dia és párja, Kovács Dániel júniusra várják első gyermeküket.

#maternity #sugarbird #shooting #fotozunk #trimexbaby @mederhenriett

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Nehéz döntés előtt áll a szingli Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20180530-nehez-dontes-elott-all-a-szingli-radics-gigi.htmlÉlvezi a fiatal szingli lányok életét Radics Gigi. Mióta hazatért Amerikából, egy szabad perce sincsen - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoÓriási mellei vannak a világ legszexibb nagyijának, Gina Stewartnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180529-oriasi-mellei-vannak-a-vilag-legszexibb-nagyijanak-gina-stewartnak.htmlFérfiak ezrei követik az Instagramon a 47 éves Gina Stewartot, aki 20 évet simán letagadhatna korából.TV + SztárokOrigoSztárok, akikre a nők gondolnak maszturbálás közben: Brad Pitt és Chris Pratt is rajta van a listánhttp://www.life.hu/sztarok/20180529-sztarok-akikre-a-nok-gondolnak-maszturbalas-kozben-brad-pitt-chris-pratt.htmlEgy amerikai szexuális segédeszközöket gyártó cég készített felmérést 13 ezer férfi és nő bevonásával a szexuális szokásaikról, így derült ki az is, hogy mely híres férfiakra gondolnak a legszívesebben a nők akkor, amikor önmaguk kényeztetésére kerül a sor. A top 5-ből néhány meglepő név olyan szexi és sármos hírességeket taszított ki, mint George Clooney, Patrick Dempsey, Gerard Butler és mások... TV + SztárokOrigoKezelésnek köszönhetően fiatalodott meg Csepregi Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180529-kezelesnek-koszonhetoen-fiatalodott-meg-csepregi-eva.htmlCsepregi Éva ügyel arra, hogy megőrizze fiatalos lendületét és kinézetét is, ezért próbált már ki több arckezelést is az elmúlt években, de most ártalált az igazira: teljesen kisimult tőle. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElőkerült Jessica Biel meztelen fotója: 17 éves volt, amikor készült (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180529-elokerult-jessica-biel-meztelen-fotoja-17-eves-volt-amikor-keszult.htmlJessica Biel nem pazarolta az idejét, ahogy betöltötte a 17. életévét, máris levetkőzött. Természetesen később megbánta, de a fotó már örökké megmarad. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.