Tóth Andi és Szabó Ádám viszonyáról már pletykáltak egy ideje az emberek, mire ők is felvállalták a kapcsolatukat. Egy ideje már nem titkolóznak, és végre először nyilatkoztak is a kapcsolatukról. 

Szabó Ádám és Tóth Andi már A Nagy Duett alatt is egy párt alkottak, de akkor még nem érezték késznek magukat és a kapcsolatukat arra, hogy felvállalják szerelmüket. Azóta azonban ez is megtörtént, most pedig nyilatkoztak is a szerelmükről.

Tóth Andi és Szabó ÁdámForrás: Instagram/Szabó Ádám

"Hónapokon át ostromoltam Andit, nagyon szerettem volna, hogy az enyém legyen. Nem érdekelt, hogy ő most a legkapósabb lány az országban, az sem érdekelt, ki udvarol neki, én csak kettőnkre koncentráltam. És sikerült! Nagyon boldog vagyok, hogy engem választott. Néhány hete alkotunk egy párt, tehát már A Nagy Duett adásai alatt is együtt voltunk" - mondta a Borsnak Szabó Ádám. Tóth Andi is mesélt kapcsolatuk kezdetéről: a Celeb vagyok, ments ki innen! után kezdtek el kommunikálni. 

"Másnap már írt is nekem ez a fiatalember. Vicces, mert tényleg szöges ellentéte az ideálomnak, melyekről korábban meséltem az interjúimban. Azt mondtam például: ha lesz párom, jóval idősebb lesz, és biztos nem zenész" - mondta Andi hozzátéve, hogy Ádám szerény és csupaszív ember. "Mindig is szimpatizáltunk egymással, tudtam, hogy ő olyan ember, aki ha elkezd udvarolni nekem, „nagy bajban leszek" -  árulta el az énekesnő, aki azt is elmondta, hol tartanak most a kapcsolatukban. Még nem költöztünk össze, de sokat vagyunk együtt, mindennap találkozunk, mindig keressük egymást. Igazából levakarhatatlan ez a fiú, és én imádom ezt a ragaszkodást. Nagyon kevés ilyen pasi van, mint Ádám, és nekem pont erre volt szükségem. Tervezzük a nyaralást, mindkettőnknek jólesne egy A Nagy Duett utáni kiadós pihenés. Spanyolország és Görögország is nagyon szimpatikus mindkettőnknek" - mondta.