Teréz körúti robbantás Teréz körút Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben látott napvilágot a hír, hogy újabb felvétel került elő a Teréz körúti robbantás estéjéről, melyen felthetően a robbantással vádolt férfi arca is látszik. Most édesapja mesélt a történtekről.

Korábban mi is cikkeztünk róla, hogy a Teréz körúti robbantás estéjéről újabb illegális kamerafelvétel került elő, melyen feltehetőleg a robbantással vádolt P. László Gergely arca is látszik.

A Mokkában telefonon felhívták a férfi édesapját, aki elmondta, hogy utoljára ősszel látta fiát, amikor beszélőn volt nála, de telefonon tartják a kapcsolatot. Elmesélte azt is, hogy fia lehetne jobb állapotban, másfél év bezárás ugyanis megviseli őt.

Készülnek a hétfői tárgyalásra, azonban az új kamerafelvételekről úgy gondolja, hogy már korábban is rendelkezére álltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.