Teréz körúti robbantás felvétel kamera Teréz körút illegális Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Perdöntő bizonyíték szólhat a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely ellen. Egy illegálisan felszerelt kamera alulról is felvette, így a széles karimájú horgászkalap nem tudta eltakarni arcát. 

A Ripost számolt be arról, hogy perdöntő bizonyíték döntheti el a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely sorsát. A rendőrök ugyanis az engedély nélkül vagy félig-meddig szabálytalanul felszerelt kamerák felvételeit is begyűjtötték, így a Dob utcai parkolóház feltűnően alacsonyra felszerelt kamerához is eljutottak.

A Teréz körúti robbantó sorsát eldöntheti a felvétel Fotó: Polyák Attila - Origo

Ennek felvételein pedig látszik a robbantással vádolt P. László Gergely arca. Nem véletlenül tették bokamagasságba a kamerát a parkolóháznál. Azt akarták, hogy alulról, felismerhető módon mutassa a közelében elhaladó embereket. "A parkoló lejáratánál ugyanis rendszeresen dohányoztak az alkalmazottak, ám valaki állandóan ellopta az ott lévő értékes, álló hamutartót, aminek a cseréje alkalmanként több tízezer forintba került. A vezetőség ezért úgy döntött, hogy egy rejtett kamerát szereltet fel alulra, aminek a felvételen jól kivehetően látszik majd a tolvaj" - írta a Ripost.

Több elmeorvosi szakértő is megállapította, hogy beszámítható, így ha elítélik, életfogytiglant is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.