frizura haj szőke Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte rá sem lehet ismerni Conchita Wurstra: levágatta és szőkére festette a haját.

Conchita Wurst gyakran változtatja a külsejét, a szakállas nőként elhíresült énekest láthattuk már hosszú hajjal és vállig érő tincsekkel is. Most újabb drasztikus változásra szánta el magát, friss fotóin már szőke hajjal pózol. Persze lehet, hogy csak paróka, mindenesetre a közösségi oldalára érkezett kommentekből úgy tűnik, elnyerte a rajongók tetszését.

A sztár egyébként, aki már javában készül a hétvégi bécsi Life Ballra, nemrég őszintén vallott arról, hogy HIV-pozitív.

making of @lifeball_official pic @markusmorianz

conchita (@conchitawurst) által megosztott bejegyzés,

making of @lifeball_official pic @markusmorianz

conchita (@conchitawurst) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy lányától kért volna pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-edesapja-thomas-tagadja-hogy-lanyatol-kert-volna-penzt.htmlMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy valaha is pénzt kért volna a lányától. TV + Sztárok--Till Attila szorong a repüléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-till-attila-szorong-a-repulestol.htmlA Tv2 műsorvezetője, Till Attila nem fél beszélni gyengeségéről. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, mi az, amitől folyamatosan szorong. A híresség őszintén nyilatkozott félelméről: elmondta, hogy a körülményektől is függ, milyen a kedve, és arról is beszélt, hogyan tudja leküzdeni rettegését. TV + SztárokOrigoKirakta melleit Baukó Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-kirakta-melleit-bauko-eva-foto.htmlBaukó Éva bikiniben mutatta meg idomait, rajongói odáig vannak érte. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szerint Magyarországon nincs szüksége senkinek helikopterrehttp://www.life.hu/sztarok/20180531-hajdu-peter-szerint-magyarorszagon-nincs-szuksege-senkinek-helikopterre.htmlHajdú Péter a Budaörsi Repülőtéren járt, ott sikerült kifaggatnia a Life.hu riporterének az égi járművekről. Kiderült, hogy ő maga vágyik-e egy helikopterre, és arról is mesélt, hogy milyen volt az első repülési élménye: nagyon pontosan emlékszik rá! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRadisics Milán magyar modellel készített reklámfilmet Lionel Messihttp://www.life.hu/sztarok/20180531-radisics-milan-magyar-modellel-keszitett-reklamfilmet-lionel-messi-barcelona.htmlEgy magyar modell is szerepel Lionel Messi legújabb reklámfilmjében. TV + SztárokOrigoVarga Iza bikinibe bújt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-varga-iza-bikinibe-bujt-foto.htmlVarga Izáról egy meglehetősen merész fotó készült: a sztáranyuka bikiniben pózol a medencében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.