sólyi gyerekgyilkosság gyilkosság temetés Jégvarázs búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékfotóval és jégvarázsos koszorúval búcsúztatták szülei a sólyi gyermekgyilkosság 8 éves áldozatát, Adriennt.

Eltemették a sólyi gyermekgyilkosság áldozatát, a 8 éves Adriennt. Mint ismeretes, a kislányt 16 esztendős gyilkosa a folyópartra csalta, bántalmazta és félig lemeztelenítve a vízbe dobta. A holttestet nem sokkal később találta meg a rendőrség.

A búcsúztatás szerda délután egy misével kezdődött, amire a szülők jégvarázsos koszorút is készíttettek. Ez a mese volt ugyanis Adrienn kedvence.

Emlékfotót is készítettünk: szintén az ő szép arca és a kedvenc meséje díszeleg ezen is. Ezt a képet fogjuk a koporsója elé helyezni..." – nyilatkozta az édesapa a Ripostnak.

Eltemették a sólyi kislányt, Adriennt Forrás: Thinkstock
Kánikula és felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180531-kanikula-es-felhoszakadas-varhato-idojaras.html32 fokos meleggel búcsúzik csütörtökön, május 31-én a tavasz. Itt a nyár: kánikula, záporok, zivatarok várhatók. NewsOrigoRengeteg pénzt kereshetsz, ha hiányszakmát választaszhttp://www.life.hu/news/20180530-rengeteg-penzt-kereshetsz-ha-hianyszakmat-valasztasz.htmlHamarosan kiderülnek a felvételi ponthatárok, ám akkor sem kell elkeseredni, ha valaki nem vettek fel a felsőoktatásba, hiszen számos szakma, OKJ-s képzés közül választhat. Most azt is megtudhatjuk, melyek a legjobban fizető szakmák. NewsFotó: Bielik István - OrigoHófehér koporsóban kísérték utolsó útjára a meggyilkolt sólyi kislánythttp://www.life.hu/news/20180530-hofeher-koporsoban-kisertek-utolso-utjara-a-meggyilkolt-solyi-kislanyt.htmlEltemették a sólyi temetőben a másfél hete brutálisan meggyilkolt nyolc éves kislányt, Adriennt. Hófehér koporsóban kísérték utolsó útjára a kislányt.News--Egy látogató miatt halt meg a Lisszaboni Állatkert zsiráfjahttp://www.life.hu/news/20180530--egy-latogato-miatt-halt-meg-a-lisszaboni-allatkert-zsirafja.htmlEgy látogató hibájából gödörbe esett és elpusztult a Lisszaboni Állatkert anyazsiráfja. Nagy felháborodást keltett az eset. NewsOrigoAri Kala megérzi, ha valaki hamarosan meghalhttp://www.life.hu/news/20180530-ari-kala-megerzi-ha-valaki-hamarosan-meghal.htmlEgy 24 éves nő állítja, különleges képessége révén képes kiszagolni, hogy ki az, aki a közeljövőben meghal. NewsOrigoIllegális kamera felvétele buktatta le a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20180530-illegalis-kamera-felvetele-buktatta-le-a-terez-koruti-robbantot.htmlPerdöntő bizonyíték szólhat a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely ellen. Egy illegálisan felszerelt kamera alulról is felvette, így a széles karimájú horgászkalap nem tudta eltakarni arcát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.