Marsi Anikó munkába menet ütközött össze egy busszal, de nem ő volt a hibás: egy harmadik kocsi miatt történt a baleset, de a vétkes sofőr elhajtott a helyszínről.

Marsi Anikó néhány hete szenvedett autóbalesetet, a vétkes sofőr elhajtott a helyszínről. A műsorvezető elárulta, hogyan történt az ütközés, de ami a lényeg: senki nem sérült meg!

Marsi Anikó autóbalesetet szenvedettFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Éppen úton voltam a munkahelyemre, hogy elkezdjek készülni az esti adásra. Sajnos ilyen esetek nap mint nap előfordulnak. Szerencsére senki nem sérült meg, és igazán csak ez a lényeg" - mondta a Hot! Magazinnak a műsorvezető az esetről, de részletesebben is beszámolt a karambolról. "Zuglóban, a Thököly úton mentem, egy piros lámpánál a középső sorban várakoztam. A jobb oldalon mellettem egy busz állt, a bal oldalon pedig, ahonnan csak balra lehet kanyarodni, egy másik autó. Ahogy zöldre váltott a lámpa, mindhárman elindultunk, de az az autó, amelyik csak balra kanyarodhatott volna, váratlanul bevágott elém. Hogy elkerüljem a karambolt, jobbra húztam a kormányt, ekkor ütköztem a busznak" - osztotta meg a történteket Anikó hozzátéve, hogy ez a nagyvárosi forgalom velejárója.