Tatár Csilla másfél éve nincs már képernyőn, de a hírek szerint nemsokára visszatérhet. Állítólag egy új műsorral szeretne ismét bekerülni a tévébe, de ehhez az kell, hogy a próbaadás sikeres legyen.

Tatár Csillát tévében utoljára A Dal című műsorban láthattuk, azóta eltűnt a képernyőről. Csupán saját Youtube-sorozatában mutatkozott, de úgy tűnik, hogy most szeretne visszatérni a képernyőre, méghozzá egy egészen új műsorral. Ehhez azonban le kell forgatnia egy próbaadást, hogy lássák, működhet-e a dolog.

Tatár Csilla visszatérne a képernyőre"Forrás: Instagram - Tatár Csilla "

„Ez egy amolyan próbaadás, amelyben minden úgyanúgy történik, mint a rendes műsorban, de ilyenkor azt nézik meg, vajon tényleg működik-e a kamerák előtt is az a koncepció, amelyet papíron kitaláltak" – mondta a Blikknek egy bennfentes, de Tatár Csilla is ejtett már el interjúiban egy-két erre vonatkozó mondatot. "Dolgozom valamin, lebeg a levegőben egy fontos, új projekt, és már ott tartunk, hogy készül a költségvetési terv. Mert ez kell ahhoz, hogy forgass egy pilotot" - mondta egyszer Tatár Csilla. A lap felkereste az MTVA-t is a hírrel kapcsolatban, de nem reagáltak.