Egy millióval károsította meg Bódi Gusztiékat egy álvillanyszerelő

felújítás otthon Bódi Guszti villanyszerelő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti elárulta, évekkel ezelőtt alaposan átverte őket egy magát villanyszerelőnek kiadó férfi. 1,2 milliójukat vitte el.

Bódi Guszti és családja 1995-ben költözött Budapestre. A házuk azonban alapos felújításra szorult, szinte az egészet át kellett rendezniük, még a vezetékeket is kicserélték. Nem ment azonban minden zökkenőmentesen, meggyűlt a bajuk a szerelőkkel.

Rengeteget szenvedtünk a vállalkozók miatt. Akadt olyan, amelyik egyszerűen lelépett a pénzzel, az álvillanyszerelőt még csak feljelenteni sem tudtuk" – nyilatkozta Bódi Guszti a Story magazinnak.

A férfi elkért tőlük 1,2 milliót, majd azt mondta, leugrik a boltba, hogy megvegye a szükséges eszközöket. Ezután azonban soha többé nem látták.

Másnap is hiába hívtuk, megszűnt a száma, ráadásul az addig megvett vezetékeket, drága villanykapcsolókat és konnektorokat is elvitte."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.