Hosszú Katinka sok milliót veszíthet a váláson Shane Tusuppal

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
válás veszteség Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup válása nem csak szakmailag és emberileg, de anyagilag is megviseli a volt szerelmespárt.

Úgy tűnik, Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata örökre véget ért, és amennyiben válásra kerül a sor, nagyon sok pénzt veszíthetnek.

Hosszú Katinka Shane Tusup Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Shane, Katinka szerint törölte a közösségi oldalukat, amivel már eleve éves szinten több tíz millió forintot bukhatnak: ha elveszik a rajongótábor, lemorzsolódnak a szponzorok is - írta meg a Bors.

"Egyrészt követőket veszít az oldal, ami talán a legkisebb gond, de a számok csökkenésével komoly pénzösszegektől is eleshet a hirdetők és szponzorok lemorzsolódásával. Hozzátette, ha újra is indul az oldal, a történtek után nehezebb lesz újfent hirdetőket behozni. A követők, hirdetők és szponzorok elveszítik a bizalmukat, amikor azt tapasztalják, az oldal bármelyik percben eltűnhet. Egy ilyen eset havi szinten is milliókat, éves szinten több tízmilliót is kivehet az oldal tulajdonosának pénztárcájából" - mesélte a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.