Dokumentumfilm leplezi le a sztárokat: így buliztak a Studio 54-ben

Fotó: Richard. P Manning -
dokumentumfilm Studio 54 sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Studio 54 olyan hírhedt klub volt, ahol minden sztár megfordult és átadta magát a hedonizmusnak. A hamarosan mozikba kerülő dokumentumfilmben a mulató eseményiet mutatják be, aminek nem fognak örülni a hírességek. 

Dokumentumfilm készül a leghírhedtebb éjszakai klubról, a Studio 54-ről, de ennek valószínűleg nem fog mindenki örülni. Rengeteg sztár megfordult a mulatóban, és bizony a viselkedésük nem különbözött a civilekétől. Grace Jones meztelenül táncolt, Bianca Jagger – aki jelenleg állatvédő és jogi aktivista - pedig egy lovon...

Mindenki a Studio 54-ben bulizott Fotó: Richard. P Manning

Borzasztó sok minden megtörtént abban a klubban, pedig mindössze 33 hónapig volt nyitva, ezután az alapítók börtönbe kerültek, és a klub már soha nem lett ugyanaz. Azok a vad hónapok azonban azóta is mindenkinek élénken élnek az emlékezetében, hiszen a klubon belül nem voltak szabályok:

a hedonizmus és az orgiák temploma volt a Studio 54,

ahol megfordult Andy Warhol és Liza Minnelli is. Itt azonban még nem ért véget a celebek névsora. Elizabeth Taylor, Michael Jackson, Mick Jagger, David Bowie, Elton John, Sylvester Stallone, John Travolta,

Rod Stewart, Ryan O'Neal, Cary Grant, Jackie Onassis, Rudolf Nureyev, Salvador Dali és Farah Fawcett is a klub állandó vendégei voltak.

Akkoriban még nem voltak kamerás telefonok, így nyugodtan elengedhették magukat a hírességek, és élvezték a klub erotikától túlfűtött hangulatát. "Az a hely egym ágnes volt. Nem számít, mit csináltál... éjfélkor a Studi 54-ben talltad magad" - mondta korábban Keith Richards a klubról. Természetesen ez csak akkor történt így, ha sikerült bejutni. A Studio 54 ugyanis olyan népszerű volt, hogy az emberek az utcán tolongva próbáltak részesei lenni a bulinak.

Studio 54: ahol a fülledt erotikáé volt a főszerep! Cher és John Travolta is itt bulizott (18+)


Legendás New York-i klub volt a Studio 54, ahol hírességek és civil emberek is kivetkőzhettek a bőrükből. Az orgiák fellegvára volt, ahol minden megtörténhetett, és meg is történt. Nézd meg galériánkat a bulikról ide kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.