Sofia Richie és Scott Disick szakítottak

Forrás: 2017 Alexander Tamargo/Alexander Tamargo -
Sofia Richie Scott Disick Lionel Richie szakítás végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ultimátumot adott apja Sofia Richie-nek. Közölte, ha nem szakít barátjával, Scott Disickkel, akkor kiírja a végrendeletéből.

Sofia Richie és Kourtney Kardashian gyermekeinek apja, Scott Disick szakítottak. Sofia vetett véget az egy éve tartó kapcsolatuknak, méghozzá jó okokból. Egyrészt Scott megcsalta a 19 éves lányt: lefotózták, ahogy egy másik, ismeretlen nővel enyeleg, másrészt Sofia apja is gyakorolt egy kis nyomást lányára, hogy vessen véget a románcnak.

Scott Disick és Sofia Richie Forrás: 2017 Alexander Tamargo/Alexander Tamargo

A család sosem nézte jó szemmel ezt a viszonyt, de most Sofia apjánál betelt a pohár szerinte ugyanis Scott nincs jó hatással a lányára, így kénytelen volt ultimátumot adni Sofiának: vagy szakít, vagy kiírja a végrendeletből - írja a Metro. A lány pedig helyesen döntött, és otthagyta a folyamatosan bulizó háromgyermekes apát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.