50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Márton

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Angelika Warmuth -
BMW Budapest Fucsovics Márton kabrió teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton.

Fucsovics Márton, aki jelenleg a 45. a férfi teniszezők világranglistáján, nemrég 28,4 millió forintot zsebelt be élete első ATP-tornagyőzelméért és azóta újabb milliókat könyvelhetett el elsőkörös győzelméért a Roland Garroson. Bár megtehetné, hogy saját autót vegyen magának, olyan szerencséje van, hogy használatra, tesztelésre kapja a járműveket. Nemrég például a BMW Wallis Pest márkanagykövetének választották és jelenleg egy 50 milliót érő elektromos meghajtású i8 Roadsterrel járja Budapest utcáit.

Fucsovics Márton használatra kapja az autókat Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Angelika Warmuth

Egyelőre ezen a héten tudom használni, mert a hétvégén utazom tovább a stuttgarti versenyre. Elképesztően jó vezetni, nagyon sportos és kényelmes, nem utolsósorban pedig környezettudatos. Először furcsa volt, hogy nincs hangja, de hamar hozzászoktam. Igaz, a tenisztáskám nehezen fér bele" - mondta Fucsovics a kabrióról a Borsnak.

Az a bizonyos autó: szép darab Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Omar Marques

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.