Ambrus Attila megdöbbent, mennyit fejlődött a technika, míg börtönben volt

szabadulás börtön Viszkis Ambrus Attila okostelefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila szabadulása utáni időszakáról mesélt a tévékamerák előtt. Elárulta azt, mi volt a legnehezebb számára akkor.

Ambrus Attila, aki 10 évig ült börtönben, az RTL Klub vendége volt, és elárulta, szabadulása után azt viselte a legnehezebben, hogy nem tudta, hogyan kell a modern eszközöket, okostelefonokat használni.

Reggel érkeztem haza a börtönből szabadulásom tán, gondoltam, megnézem a híreket, hátha benne vagyok. Be akartam kapcsolni a tévét, de a barátomnak olyan modern televíziója volt, hogy hiába nyomkodtam, nem tudtam bekapcsolni... Tiszta ideg lettem, hogy nem hiszem el, hogy ennyire ostoba vagyok... Közben meg megszólalt az okostelefonja és nem tudtam, hogy kell fölvenni, nem tudtam, mit kell nyomni... Komolyan mondom, hogy a sírás kerülgetett, hogy nem hiszem el, hogy így elment az idő felettem..." – árulta el.

Növényi Norbert megszólalt az ítéletről: nem tartja igazságosnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novenyi-norbert-megszolalt-az-iteletrol-nem-tartja-igazsagosnak.htmlA Fővárosi Törvényszék 3 év négy hónap börtönbüntetésre ítélték adócsalás és magánokirat-hamisítás vádjával. Az ítélet nem jogerős, az olimpikon fellebbezik. TV + Sztárok--A Facebookon üzenget egymásnak Majka és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-facebookon-uzenget-egymasnak-majka-es-jolly-botrany.htmlKommentháború alakult ki a Facebookon Majka és Jolly között. A vitát a VOLT Fesztivál idei himnusza váltotta ki. TV + SztárokOrigoŐk lesznek idén a Balatoni Nyár műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180606-ok-lesznek-iden-a-balatoni-nyar-musorvezetoi-szabo-erika.htmlJúnius 18-tól indul a Balatoni Nyár, a Duna Televízió népszerű magazinműsora. Immár az is kiderült, kik lesznek idén a műsorvezetők. TV + SztárokOrigoNéhány kommentelő szerint Majoros Hajni ismét babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-nehany-kommentelo-szerint-majoros-hajni-ismet-babat-var.htmlMajoros Hajni és Majka törökországi nyaralásukról töltöttek fel fotót, az egyik kép pedig beindította a rajongók találgatását: úgy gondolják, Dundika terhes. TV + SztárokOrigoJordán Tamás újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180606-jordan-tamas-ujra-szerelmes-szinesz.htmlÚj párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság. TV + Sztárok--50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-50-millios-kabrioval-jarja-budapest-utcait-fucsovics-marton-tenisz.htmlLuxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.