Az Iron Aquatics jövőjéről beszélt Hosszú Katinka, sok minden múlik Shane-en

Iron Aquatics Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazarepült az Egyesült Államokból Hosszú Katinka, hogy személyesen tájékoztassa a szülőket az Iron Aquatics jövőjéről – értesült a Bors. A lapnak az aggódó szülők is megszólaltak.

"Miután menesztették a skót Darren Wardot, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, ráadásul látom, a srácok csalódnak példaképükben, Katinkába" – fogalmazott a lapnakaz egyik apuka.

A szülők Katinkától legfőképp azt szerették volna megtudni, hogy Shane Tusup visszajön-e és folytatja-e a munkát a kicsikkel. Kérdéseikre azonban Katinka nem tudott kielégítő választ adni, ugyanis ő maga sem tudja, mi várható a férjét illetően, és azt is elmondta, hogy Shane egy hónapja elérhetetlen számára. Sem az ő, sem a klub telefonhívásaira, üzeneteire nem reagál.

Forrás: Hosszú Katinka/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.