Jolly fel akarja jelenteni Majkát

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
Facebook Majka Jolly feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka, Curtis és Jolly között nagyon eldurvult a vita a közösségi oldalon. Minden azzal kezdődött, hogy a mulatós sztár kifejezte véleményét a rapper új slágerérő, melyre először Curtis, majd Majka reagált. Jolly feljelentést fontolgat.

A magyar zenei élet hatalmas botránya zajlik a szemünk előtt, a közösségi oldalakon. Majka, Curtis és Jolly között dúl a harc méghozzá azért, mert a mulatós sztár kifejezte nem túl kedves véleményét Majkáék új slágeréről. Természetesen Curtis sem maradt adós a válasszal, azonnal reagált.

Curtis is visszavágott Forrás: Curtis/Instagram

ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállást tőled!

"Az az egy dolog bánt, hogy Jolly dalait kell hallgatnom. Ennél többet nem akarok beszélni arról a szerencsétlenről"Blikknekahogy arról a Life.hu is beszámolt

Majka szintén beszólt Jollynak Forrás: TV2

Leírta, hogy lehet szeretni a dalaikat, és lehet nem szeretni, bárki véleményt formálhat, az is, akinek nem kéne. „T

az elképesztően önsz**ó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói, amikben jár. Olcsók és Gagyik!!

Jolly is válaszolt Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

És persze a mulatós sztár is reagált a Facebookon, most pedig elmondta, hogy mit gondol az egészről.

ő gagyibb, mint én, és zeneileg sincs egy szinten velem, én tanult zenész vagyok.

Galambos Lajos lánya úgy néz ki, mint egy amerikai világsztár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-galambos-lajos-lanya-ugy-nez-ki-mint-egy-amerikai-vilagsztar-foto.htmlGalambos Lajos lánya felnőtt nővé érett, aki lefogyott és egy igazi szépség lett belőle. Képeitől leesik az állad. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek nem volt tabu a barát exe: Jamie Foxx és Selena Gomez is volt ilyen helyzetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-sztarok-akiknek-nem-volt-tabu-a-barat-exe-jamie-foxx-selena-gomez.htmlMindenki tudja, hogy nem jó ötlet összejönni egy közeli barát exével, ugyanis ez a felállás mindent tönkretehet. Nagyon óvatos és nyílt kommunikáció szükséges ahhoz, hogy mégis működjön a dolog, de általában nem így szokták rendezni ezeket a helyzeteket. Az alábbi sztárok is voltak már ilyen szituációban, ők sem foglalkoztak azzal az íratlan szabállyal, hogy tabu a haver exe. TV + SztárokOrigoCsonka András hipochonder: nem enged be idegeneket a lakásábahttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csonka-andras-hipochonder-nem-enged-be-idegeneket-a-lakasaba.htmlCsonka András rendszeresen invitálja meg a lakógyűlés tagjait lakásába, de nem enged be mindenkit! TV + Sztárok--Erzsébet királynő rajong az ABBA Dancing Queen című számáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-erzsebet-kiralyno-rajong-az-abba-dancing-queen-cimu-szamaert.htmlA hírek szerint II. Erzsébet királynő egy a Windsor kastélyban tartott vacsorán elmondta, hogy imádja az ABBA Dancing Queen című számát és táncolni is szokott rá. TV + Sztárok--Ambrus Attila megdöbbent, mennyit fejlődött a technika, míg börtönben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-ambrus-attila-megdobbent-mennyit-fejlodott-a-technika-mig-bortonben-volt.htmlAmbrus Attila szabadulása utáni időszakáról mesélt a tévékamerák előtt. Elárulta azt, mi volt a legnehezebb számára akkor. TV + Sztárok-- Fél éve szakított párjával Miskovits Marcihttp://www.life.hu/sztarok/20180606-fel-eve-szakitott-parjaval-miskovits-marci-musorvezeto.htmlA TV2 műsorvezetője, Miskovits Marci most először mesélt arról, hogy fél éve már nincs együtt párjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.