Majka, Curtis és Jolly között nagyon eldurvult a vita a közösségi oldalon. Minden azzal kezdődött, hogy a mulatós sztár kifejezte véleményét a rapper új slágerérő, melyre először Curtis, majd Majka reagált. Jolly feljelentést fontolgat.

A magyar zenei élet hatalmas botránya zajlik a szemünk előtt, a közösségi oldalakon. Majka, Curtis és Jolly között dúl a harc méghozzá azért, mert a mulatós sztár kifejezte nem túl kedves véleményét Majkáék új slágeréről. Természetesen Curtis sem maradt adós a válasszal, azonnal reagált.

Curtis is visszavágottForrás: Curtis/Instagram

„Majd, ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállást tőled! Addig, fiam, nagyon húzd a homlokodra a parókádat" – írta Curtis. "Az az egy dolog bánt, hogy Jolly dalait kell hallgatnom. Ennél többet nem akarok beszélni arról a szerencsétlenről" - tette hozzá a Blikknek a rapper, de persze Majka is válaszolt Jollynak a Facebookon, ahogy arról a Life.hu is beszámolt.

Majka szintén beszólt JollynakForrás: TV2

Leírta, hogy lehet szeretni a dalaikat, és lehet nem szeretni, bárki véleményt formálhat, az is, akinek nem kéne. „Tarcsi Zoltán "Jully " pont egy olyan ember, akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önsz**ó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói, amikben jár. Olcsók és Gagyik!! – írta a többi között Majka.

Jolly is válaszoltForrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

És persze a mulatós sztár is reagált a Facebookon, most pedig elmondta, hogy mit gondol az egészről. Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja. Nem szabadna ilyen alpári stílusban megnyilvánulnia. Ő egy édesapa, milyen példát mutat a gyerekeinek? Most ujjat húzott velem, de annyira primitív, naiv, és annyira el van szállva magától, hogy észre sem veszi, hogy hülyeséget csinál. Ő nagy munka nélkül mindent megkapott az élettől, én mindent önerőből értem el. Húsz éve a pályán vagyok, nem értem, miért esett nekem. Hogy Majka szavajárásával éljek, ő gagyibb, mint én, és zeneileg sincs egy szinten velem, én tanult zenész vagyok. Az biztos, hogy beszélek az ügyvédemmel, és ha ő is jónak látja, megtesszük a megfelelő jogi lépéseket, feljelentjük" - mondta Jolly. felesége is mellette áll természetesen, de ő szeretne kimaradni ebből a balhéból.