Az Elvis on Screen szupershow után Vastag Csaba és Priscilla Presley együtt töltötték szinte az egész éjszakát. A magyar énekes arról is beszámolt, hogy mit csináltak a szállodai szobában.

Vastag Csaba is fellépett az Elvis on Screen szupershow-n, ahol Priscilla Presley is. A magyar énekes a Peace in the Valley című számot énekelte. Elvis ezzel a dallal kérte az amerikai közönséget, hogy gyűjtsenek adományokat a magyaroknak az 1956-os forradalom után. A show után Vastag Priscilla Presley-vel töltötte az éjszakát.

"Rengeteget beszélgettünk hétköznapi dolgokról is, de szóba került gyakorlatilag a világ minden fontos kérdése, például a család szerepe és a globális felmelegedés. Hihetetlenül sok minden érdekli, sokat kérdezett Magyarországról is. Meglepetésemre a véleményemet is megkérdezte az Elvis-koncertshow-ról, én pedig adtam néhány tanácsot" - mondta Vastag Csaba a Blikknek

Vastag Csabát felengedte szállodai szobájába a 73 éves Priscilla PresleyFotó: Polyák Attila - Origo

Azt is elárulta, hogy először az öltözőjébe, majd a szállodai szobájába is elkísérte az özvegyet, ahová már csak a legszűkebb stáb tartott velük. 

"Összesen négyen maradtunk, hajnali kettőkor jöttem el. Ami volt magyar étel a konyhában, azt megkóstoltattam vele: ettünk például almás pitét és ittunk magyar borokat. Úgy döntöttem, főleg a saját életéről kérdezem, hiszen mindenki Elvisről faggatja. Priscilla meghívott Gracelandbe is, Elvis egykori otthonába, ami hatalmas megtiszteltetés. Maga a lehetőség is az volt, hogy a show részese lehettem. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni" - mesélte Vastag Csaba.