Horváth Tamásnak, A Nagy Duett győztesének édesanyja agytumorban hunyt el

A Nagy Duett Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekes, Horváth Tamás 19 éves volt, amikor az édesanyja agytumorban elhunyt. 

Az énekest annyira összetörte édesanyja elvesztése, hogy egy ideig nem tudta, mit kezdjen az életével. Tamást Csernus Imre és önfejlesztő tanfolyamok segítették, hogy talpra álljon.

"A segítségkérésben semmi szégyellnivaló nincsen, vallja Tamás, aki ma már boldogabb, mint valaha" – írja a Bors.

Forrás: Koncz Márton

A 15 éves Danielle Bregolit gyűlöli a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-15-eves-danielle-bregolit-gyuloli-a-vilag-dr-phil-musoraban-tunt-fel.htmlAz Amerikában népszerű Dr. Phil műsorában tűnt fel két éve az akkor 13 éves Danielle Bregoli és édesanyja. Megbotránkoztató, közönséges személyiségét meglovagolva, ma már menedzserei vannak, és konkrét marketing épül rá. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa állítja, Shane Tusup tette tönkre barátságát Hosszú Katinkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-jakabos-zsuzsa-allitja-shane-tusup-tette-tonkre-baratsagat-hosszu-katinkaval.htmlMTI/Illyés Tibor120 milliónyi értékkel érkeztek a boltnyitóra Schobertékhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-120-millionyi-ertekkel-erkeztek-a-boltnyitora-schobert-norbiek.htmlCsütörtökön Schobert Norbiék megnyitották új üzletüket a budapesti Móricz Zsigmond körtéren. A Bors megnézte, mit viseltek a családtagok és mivel érkeztek, és kiszámolták, mi, mennyibe kerülhetett. TV + Sztárok--Meghalt Bozzay Margit, a ’60-as és ’70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje http://www.life.hu/sztarok/20180606-meghalt-bozzay-margit-a-60as-es-70es-evek-egyik-legismertebb-magyar-manokenje-modellje.htmlElhunyt Bozzay Margit, a '60-as és '70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje. A gyászhírt a Facebookon fia tette közzé, és a Femina írta meg. TV + Sztárok--Viaszbaba: Élő tévéműsorban jelenti be a színésznő nevét Krencsey Hella http://www.life.hu/sztarok/20180606-viaszbaba-elo-tevemusorban-jelenti-be-a-szineszno-nevet-krencsey-hella.htmlÚgy tűnik, most már napokon belül nyilvánosságra kerül annak a magyar színésznőnek a neve, akiről exe, Krencsey Hella a Viaszbaba című könyvét írta. TV + SztárokOrigoÖtmilliót kell fizetnie annak, aki bármit kiszivárogtat Liptai Claudia lagzijárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-otmilliot-kell-fizetnie-annak-aki-barmit-kiszivarogtat-liptai-claudia-lagzijarol.htmlÖtmilliót kell fizetnie annak, aki bármilyen információt kiszivárogtat Liptai Claudia műsorvezető és Pataki Ádám cukrász lagzijáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.