Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne fóbiája, a legnagyobb sztárokat sem kerülte el hát a rettegés. A legkisebb állatoktól vagy különböző tárgyaktól töri ki a celebeket a frász, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Pamela Anderson és Nicole Kidman is küzdenek a félelmeikkel.

Pamela Anderson

Pamela AndersonForrás: AFP/Kevork Djansezian

A Baywatch idejében Pamela Anderson volt az a nő, akire a férfiak vágytak. Áhítattal nézte őt minden ember, ám ő nem szeretette magát megpillantani. Ez a gyönyörű nő valósággal rettegett attól, hogy viszont lássa saját magát. Pamela Anderson betegesen kerülte a tükröket, de a filmjeit vagy a fotóit sem szerette megnézni.

Helen Mirren

Helen MirrenForrás: InterCom

A gyönyörű és elképesztően tehetséges színésznőről nehéz elhinni, hogy bármitől is fél, pedig neki is megvan a maga démona. Csoda, hogy ennek ellenére híressé és sikeressé tudott válni... Helen Mirren ugyanis retteg attól, hogy valakivel beszélnie kell telefonon. Szinte soha nem hívott vissza senkit, és ő maga sem indított telefonbeszélgetéseket.

 

Nicole Kidman  

90th Annual Academy Awards - Arrivals Oscars 2018 Nicole KidmanForrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

A könnyű nyári séta a szabadban nem a legkedveltebb elfoglaltsága a színésznőnek, ugyanis Nicole Kidman retteg a lepkéktől. Sokan a pillangókat a természet egyik leggyönyörűbb alkotásainak tartják, ám Nicole számára a repülő teremtmények egyenlők a legrosszabb rémálmával. „Szeretem a színeket és a mintákat, de a testük megrémiszt" – mondta egyszer a fóbiájáról a színésznő.


Scarlett Johansson

Scarlett JohanssonForrás: AFP

Az állatoktól való rettegés elég gyakori az embereknél, de Scarlett Johansson nem a nyálkás kígyóktól, vagy a veszélyes pókoktól tart, hanem a madaraktól. „Van valami a szárnyakban, a csőrben és a csapásokban. Rettegek tőlük. A nagybátyám is félt a madaraktól, szóval úgy tűnik, hogy ez családban marad" – árulta el a színésznő.

Megan Fox

Megan FoxForrás: AFP

A színésznőt az akciófilmes szerepei tették ismertté, de nem a legkönnyebb foglalkozást választotta magának, ugyanis fóbiája nagyon megnehezíti dolgát. Megan retteg a száraz papír érintésétől, így azonban elég nehéz szövegeket tanulni. „Nem tudom megérinteni a kezemmel, ha nincs laminálva. Meg kell nyalnom az ujjamat, ha lapozok, vagy egy kis csésze vizet tartok magam mellett, és abba mártom az ujjamat" – árulta el Megan.