George Clooney és Amal Clonney titkokat árultak el kapcsolatukról

George Clooney szerelem kapcsolat Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal és George Clooney nem sokszor beszél kapcsolatukról, de néhány titkot szerencsére sikerült kikotyogniuk. Megható, mennyire összeillenek!

Amal Clooney és George Clooney öt évvel ezelőtt találkoztak egy partyn, azóta teljesen odavannak egymásért. Szerelmüket azonban nem a nyilvánosság előtt élik, ezért nagyon keveset lehet tudni arról, milyen is a kapcsolatuk. Szerencsére most fény derült egy-két részletre, így biztosak lehetünk benne, hogy nagyon szeretik egymást.

George Clooney és felesége, Amal Alamuddin Forrás: AFP / Filippo Monteforte
Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-ezt-a-tulajdonsagot-orokolte-harry-herceg-az-edesanyjatol-diana-hercegnetol.htmlVégre kiderült, milyen nagy ajándékot kapott Harry herceg az édesanyjától: Elton John kotyogta ki. TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Így örül a nyárnak: aligbugyiban terpesztett Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-igy-orul-a-nyarnak-aligbugyiban-terpesztett-zimany-linda.htmlSzexi bikinis fotót posztolt az Instagramra Zimány Linda: megmutatta, mennyire örül a nyárnak. TV + Sztárok--Kiderült: itt tartotta álomesküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-itt-tartotta-alomeskuvojet-liptai-claudia-es-pataki-adam.htmlA hétvégén férjhez ment Liptai Claudia. Az esküvő részleteit teljes titokban tartották, ügyeltek arra, hogy semmi se szivárogjon ki. A Blikk azonban mégis megtudta, hogy hol volt a lakodalom és azt is, milyen volt az díszítés. TV + SztárokOrigoMegnősült a Séfek séfe nyertese, Tatai Róbert: videó az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megnosult-a-sefek-sefe-nyertese-tatai-robert.htmlA hétvégén kimondta a boldogító igent a TV2-n futó Séfek séfe győztese, a felvidéki Tatai Róbert - írja az NLCafe. TV + Sztárok--Így néz ki bugyiban a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-igy-nez-ki-bugyiban-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.html"A végtelenbe és tovább" - írta a szexi fotóhoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.