Amal és George Clooney nem sokszor beszél kapcsolatukról, de néhány titkot szerencsére sikerült kikotyogniuk. Megható, mennyire összeillenek!

Amal Clooney és George Clooney öt évvel ezelőtt találkoztak egy partyn, azóta teljesen odavannak egymásért. Szerelmüket azonban nem a nyilvánosság előtt élik, ezért nagyon keveset lehet tudni arról, milyen is a kapcsolatuk. Szerencsére most fény derült egy-két részletre, így biztosak lehetünk benne, hogy nagyon szeretik egymást.

George Clooney és felesége, Amal AlamuddinForrás: AFP / Filippo Monteforte

Amal már lemondóan kezdett beletörődni abba, hogy vénlány lesz, amikor találkozott a filmsztárral. „Aztán találkoztunk, és a londoni lakásomban bujkáltunk, és nagyon hamar úgy érzetem, nem számít, mi történik, soha nem akarok mással lenni. Ő az a személy, akit csodálok, és akinek a mosolyától minden alkalommal elolvadok. A szerelem, amit iránta érzek az az nagy szerelem, amiről mindig is reméltem, hogy létezik. És látni őt a gyerekeinkkel, Ellával és Alexanderrel a legnagyobb öröm az életemben." – mondta Amal, de az is kiderült, George mikor szánta rá magát, hogy feladja az agglegény életét. 2014 februárjában Kenyába utaztak, mivel Amal imádja a zsiráfokat. George az erről az élményről készült képeket mutogatta egy színész ismerősének, amikor rájött, neki ezt a nőt el kell vennie. „Volt róla egy fotóm, ahogy néz hátrafelé, és mosolyog a zsiráfokra, és a következőt mondtam a barátomnak. »Azt hiszem, meg fogom kérni a kezét.« Mire a barátom csak annyit mondott, hogy »Szerintem ez egy jó ötlet.«" – árulta el George, aki ezek után nem is várt sokáig a lánykéréssel. Áprilisban egy közös vacsorán feltette a nagy kérdést. „Mindent megtettem, a térdemre ereszkedtem, és megcsináltam mindent, amit ilyenkor kell" – árulta el George, a reakció azonban nem olyan volt, amilyenre számított. „Amal csak azt mondogatta, hogy »Szent sz*r«, közben bámulta a gyűrűt, és még azt mondta, hogy »Ó, Istenem.« Húsz percig vártam térdre ereszkedve arra, hogy igent mondjon, mert sokkos állapotban volt"mesélte  George.