Kiderült: itt tartotta álomesküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádám

Forrás: Somat -
esküvő kúria Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén férjhez ment Liptai Claudia. Az esküvő részleteit teljes titokban tartották, ügyeltek arra, hogy semmi se szivárogjon ki. A Blikk azonban mégis megtudta, hogy hol volt a lakodalom és azt is, milyen volt az díszítés.

Múlt héten csütörtökön, Érden tartották meg a polgári szertartást Claudiáék, szűk családi körben, a szombati lakodalomra pedig már meghívták a barátokat, munkatársakat is. A bulit egy pest megyei lovaskúrián tartották, ott, ahol 2014-ben Pataky Attila és kedvese, Orsi is összeházasodott. A kúriának hatalmas parkja van, a vendégek pedig luxusfaházakban pihenhették ki a buli fáradalmait. A személyzet csak Claudiáékra és vendégeikre koncentrált, másokat egész hétvégén nem fogadtak. Honlapjukon is hirdették, hogy június 8-10-ig technikai okok miatt zárva tartanak.

Liptai Claudia és Pataki Ádám már házasok, a hétvégén tartották a lakodalmukat Forrás: Somat

A szertartás menete is szigorúan titkos volt, a Blikk azonban megtudta, hogy az asztalokon púderrózsaszín rózsák várták a vendégeket, hozzájuk illő szalvétákkal és üvegvázákkal. A friss házasok Jókai Mór, A szerelem bolondjai című regényéből vett szemelvényeket helyezett el az asztalokon, belépéskor pedig mindenkit titoktartási szerződés várt, és csak azután foglalhatta el a helyét, ha aláírta azt. A lap úgy tudja, hogy a zenét Garami Gábor biztosította a keverőpult mögül, a buli pedig hajnalig tartott.

A Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor nyilatkozott, aki testközelből láthatta a műsorvezető esküvőjét.

"Ők tényleg nagyon szeretik egymást. Sok esküvőn voltam már életemben, de ez az egyik legmeghatóbb ceremónia volt. Ádám és Claudia felszabadult volt, már mindenki azt hitte, hogy kicsit idegesek lesznek a nagy buli miatt, semmi izgalom nem látszott rajtuk. Élvezték, hogy együtt lehetnek a családtagjaikkal és a barátaikkal, önfeledten táncoltak, paroláztak a meghívottakkal. Az eseményen a fogadalomtétel volt az egyik legmeghatóbb rész: Claudia és Ádám a színésznő régi kollégájával szemben állt, a kolléga volt a ceremóniamester. Mindketten felolvasták a saját fogadalmukat, ami olyan szép volt, hogy amikor Clau olvasott, többen elsírták magukat. Látszott ezen a két emberen, hogy tényleg nagyon szeretik egymást, boldogok. És ezt jó volt látni. A táncparkett egy percre sem ürült ki, mindig volt, aki ropta, elképesztő jó hangulat volt. A vendégek egyébként igyekeztek túllicitálni egymást eleganciában, egy hazai Oscar-díj-kiosztóval is felért az a felhozatal, ami az eső áztatta parkban felvonult. Claudiának és Ádámnak sajnos nem volt szerencséje, nem csak a csütörtöki, szűk körű polgári esküvőjükön szakadt az eső, de a kültéri lagzi lehetőségét is elmosta, a násznépet ezért a hotel egyik belső helyiségében helyezték el, itt buliztak hajnalhasadtáig. A meghívottak többsége szobát is foglalt a hotelben – rajtuk kívül nem is volt más vendég –, mert reggel egy villásreggelivel vendégelték meg a friss házasok a meghívottakat" - derült ki a beszámolóból.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.