Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivott

Forrás: Facebook/Fiesta zenekar -
Fiesta ivás Knapik Tamás Csordás Tibor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. 

Rengetegen táncoltak évekkel ezelőtt a Fiesta zenekar ritmusos slágereire, mit sem sejtve arról, hogy a tagok között már akkor is feszültség gyűrűzött. Knapik Tamás állítása szerint ugyanis társa, Csordás Tibor többször is helytelen állapotban lépett színpadra, és azóta is jogtalanul használja a Fiesta nevét, hiszen az őt illeti, ahogy erről a Life.hu is beszámolt. Knapik Tamás azt is elárulta, Csordás Tibor lelki gondokkal küzdött, de viselkedése miatt még ő is elkezdett inni.

Knapik Tamás Forrás: Facebook/Fiesta zenekar

Ezt ép ésszel nem lehetett bírni, végignézni, amit csinál magával és a csapattal is.

Borsnak

Csordás Tibor és Knapik Tamás együtt zenéltek a Fiesta zenekarban, mára viszont elharapódzott a viszony Forrás: koncertiroda.hu

Tamás állításaival szemben, nem követek el jogsértő magatartást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.