Az egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. 

Rengetegen táncoltak évekkel ezelőtt a Fiesta zenekar ritmusos slágereire, mit sem sejtve arról, hogy a tagok között már akkor is feszültség gyűrűzött. Knapik Tamás állítása szerint ugyanis társa, Csordás Tibor többször is helytelen állapotban lépett színpadra, és azóta is jogtalanul használja a Fiesta nevét, hiszen az őt illeti, ahogy erről a Life.hu is beszámolt. Knapik Tamás azt is elárulta, Csordás Tibor lelki gondokkal küzdött, de viselkedése miatt még ő is elkezdett inni. 

Knapik TamásForrás: Facebook/Fiesta zenekar

"Már a Fiesta megalakulása előtt figyelmeztettek a közös ismerőseink, hogy Tibi zűrös, balhés múltját ismerve, nem biztos, hogy jó ötlet, ha összeállok vele. És sajnos így is lett. Az elején még nagyon lelkes volt, de amikor a régi cimborák visszaszivárogtak az életébe, és rockzenekart akart, elindult a lejtőn. Ezt ép ésszel nem lehetett bírni, végignézni, amit csinál magával és a csapattal is. Volt, hogy inkább én is lehúztam egy dupla whiskyt, hogy kibírjam az egészet, pedig nem szoktam inni, főleg nem, ha színpadra lépek" - mondta a Borsnak Tamás, aki állítása szerint próbált segítséget nyújtani Tibornak. "Egy alkalommal, próba után őszinteségi roham tört rá, és bevallotta, hogy súlyos lelki problémái vannak. Ezért úgy döntöttem, elviszem Csernus Imréhez. A találkozó megtörtént, én is ott maradtam, de Tibi többé nem jelent meg, nem kért a segítségből" - állítja a gitáros. A lap kereste Csordás Tibort, de ő nem akart reagálni, ellenben Facebook-oldalán kommentálta a kialakult botrányt. 

Csordás Tibor és Knapik Tamás együtt zenéltek a Fiesta zenekarban, mára viszont elharapódzott a viszonyForrás: koncertiroda.hu

"Elszomorít, hogy több, mint 7 év eltelte után is azzal kell ismét szembesüljek, hogy volt zenésztársam, Knapik Tamás még mindig az én nevemmel és nyilvános lejáratásommal, valótlan botránykeltéssel próbálja eladni az újabbnál újabb Fiesta produkciót. Éveken át voltam a Fiesta együttes énekese, szövegírója, dalszerzője, de előadói tevékenységemet a zenekar szétválása óta, már jó ideje a saját nevem alatt folytatom. Ez a döntésem független Tamás azon próbálkozásaitól, hogy a Fiesta nevet, korábbi együttesünk nevét és a közös szerzeményeket önmagának kisajátítsa. (...) Tamás állításaival szemben, nem követek el jogsértő magatartást! Megjegyzem, ma Magyarországon bármely dalt, bárki előadhat, amennyiben a dal eredeti szerkezete nem változik. Ezeknek a daloknak részben vagy egészében én vagyok a szerzője, illetve az én előadásomban szólaltak meg először, lettek országosan is ismert slágerek" - írta a többi között Tibor.