Hatalmas füst terítette be a 13. kerületet szerda délelőtt, mely a város egyéb pontjairól is nagyon jól látható.

Óriási lángok csaptak fel a Budapesten, a 13. kerületben. A füstfelhő akkora, hogy a város más pontjairól is nagyon jól lehet látni, arról azonban egyelőre nincs pontos információ, hogy milyen épület gyulladt ki.

Hatalmas tűz a 13. kerületbenForrás: Life.hu

A HVG  információi szerint egy műszaki cikkeket tároló raktárépület gyulladt ki, a 444 is azt írja, hogy a Ramiris Europe Kft. Frangepán utcai székháza ég. Az épületet kiürítették, a dolgozókat saját cuccaikért se engedik vissza.

A legfrissebb híreink szerint sok mentő tart a helyszínre, frissítjük cikkünket, amint újabb információk kerülnek napvilágra. 

A 444.hu szerint a tűzolótk munkája ellenére a tűz nem nagyon csillapodik. A helyszínre érkezett már egy rendőrségi vízágyú is, és a Csizma utcát is kürítették.

Már nem veszélyezteti a tűz a környező épületeket. A több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltóknak tizenegy vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült körülhatárolniuk a tüzet, amely így továbbterjedni már nem tud. A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre. A katasztrófavédelem mobil laborja egészségre káros értéket semmilyen anyagból nem mutatott ki - írja honlapján a Katasztrófavédelem.