Hatalmas tűz a 13. kerületben: videó

Forrás: Life.hu -
füst 13. kerület tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas füst terítette be a 13. kerületet szerda délelőtt, mely a város egyéb pontjairól is nagyon jól látható.

Óriási lángok csaptak fel a Budapesten, a 13. kerületben. A füstfelhő akkora, hogy a város más pontjairól is nagyon jól lehet látni, arról azonban egyelőre nincs pontos információ, hogy milyen épület gyulladt ki.

Hatalmas tűz a 13. kerületben Forrás: Life.hu

A HVG információi szerint egy műszaki cikkeket tároló raktárépület gyulladt ki, a 444 is azt írja, hogy a Ramiris Europe Kft. Frangepán utcai székháza ég. Az épületet kiürítették, a dolgozókat saját cuccaikért se engedik vissza.

A legfrissebb híreink szerint sok mentő tart a helyszínre, frissítjük cikkünket, amint újabb információk kerülnek napvilágra.

A 444.hu szerint a tűzolótk munkája ellenére a tűz nem nagyon csillapodik. A helyszínre érkezett már egy rendőrségi vízágyú is, és a Csizma utcát is kürítették.

Már nem veszélyezteti a tűz a környező épületeket. A több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltóknak tizenegy vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült körülhatárolniuk a tüzet, amely így továbbterjedni már nem tud.

A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre.

A katasztrófavédelem mobil laborja egészségre káros értéket semmilyen anyagból nem mutatott ki - írja honlapján a Katasztrófavédelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.