Jakupcsek Gabriellát 2015 óta nem láthatjuk képernyőn, de úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így. A műsorvezető megegyezett az ATV-vel.

Rebesgetik egy ideje, hogy Jakupcsek Gabriella nemsokára újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-nél, és úgy tűnik, a pletykák igaznak bizonyultak. A hírek szerint a műsorvezető mellé még ugyan keresnek egy férfi társat a jelenlegi képernyősök közül, de a megállapodás már megszületett. Egy esti, könnyed, beszélgetős műsort szeretne a televízió vezetősége. Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd meg is erősítette Jakupcsek Gabriella felvételét. 

Jakupcsek Gabriella az ATV-n tér visszaForrás: Mtl

"A főbb kérdésekben megállapodtunk, a célunk a hosszú távú közös munka. Komolyan számolunk Jakupcsek Gabriellával, az ő személye jó megoldás arra, hogy egy újabb erős brandet tudjunk felépíteni a csatorna műsorainak sorában" - mondta Németh Szilárd, aki már nyártól szívesen várta volna a műsorvezetőt, de Jakupcsek ezt az időt még szeretné a családjával tölteni. Ettől függetlenül zajlanak a munkák a műsor körül, hiszen fel kell építeni a díszletet. "Esti főműsoridőre tervezik a műsort, ami ugyan nem lesz élő, de heti két alkalommal készülnek a felvételek, így aktuális témákkal is foglalkozhat majd az adás. A műsor bulvár jellegét természetesen a mindennapos sztárvendégek adják majd" - árulta el a Blikknek egy bennfentes, aki azt is tudni véli, hogy ki lehet majd Jakupcsek férfi társa: vagy Sváby András, vagy Bochkor Gábor.