Kormos Anett önálló estjében a megszokott szókimondásával várja a nézőket a tévé elé. Az állandó családi anekdoták mellett azonban  a főszerepet a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják.

Kormos Anett búcsúztatja a nyáriszünetre menő Comedy Clubot. Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb női humoristája a megszokottól kissé eltérő műsorral készült, de természetesen a családi témák is előkerülnek. 

Kormos Anett pikáns témákkal készül a nyári szünet előtti utolsó Comedy ClubraFotó: Bácsi Róbert László - Origo

A szókimondó stílusáról ismert humorista családi anekdotáival és az őt sírba kívánó kiskamasz lányaival vívott mindennapi harcaival melegíti be a rekeszizmainkat. Aztán egy éles váltással pikánsabb vizekre irányítja a vitorlákat. Elsőként tudományosan elemzi, vajon mitől lankad a szexuális vágy a házastársak közt, majd pironkodás nélkül magyarázza el a nézőtéren ülőknek, mi a legegyszerűbb módja a G-pont felkutatásának. A frivol megjegyzésekkel tarkított „szakmai előadásba" még az is belefér, hogy zárásként szemérmetlenül feltegye a kérdést: Ki az, aki megdugna engem?" Azon még maga Anett is meglepődik, hogy a pajzán röhögéssel válaszoló nézők soraiban bizony akad magasba lendülő kéz. De vajon ki vinné ágyba Anettet és mi lesz a kicsikart nyilvános vallomás vége? Minden kiderül a nyári szünetre vonuló Comedy Club péntek esti adásából!