Ő kapta el Liptai Claudia menyasszonyi csokrát

Forrás: Facebook/Story -
Liptai Claudia Risztov Éva csokor menyasszonyi csokor
Liptai Claudia a menyegző után természetesen eldota a menyasszonyi csokrát, hátha másnak is szerencsét hoz. Ő kapta el!

Liptai Claudia sem hagyta ki esküvőjén a csokor eldobását, másokra is ráfér az a szerencse és boldogság, ami őt érte. A kúria lépcsőjén, a csoportképek elkészülte után eresztette "szélnek" a friss feleség a bokrétákat, természetesen minden hajadon nő harcba szállt a csokrokért.

Ő lett a szerencsés nyertes Forrás: Facebook/Story

A Story Magazin beszámolója szerint "öldöklő" küzdelem folyt a virágokért, a szerencsés nyertesek között pedig ott volt RIsztov Éva olimpiai bajnok úszónő, aki előnyére tudta fordítani sportos múltját, hiszen jóval magasabbra tudott emelkedni a többieknél. Később büszkén emelte magasba a zsákmányát.

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-abraham-edit-visszater-a-baratok-koztbe-sorozat.htmlÖt év után visszatér a Barátok köztbe Ábrahám Edit, azaz Berényi Claudia. TV + Sztárok--Krencsey Hella eltűnt a Facebookról: nem tudni, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180614-krencsey-hella-eltunt-a-facebookrol-nem-tudni-mi-tortent.htmlKrencsey Hella és a könyv oldala is eltűnt a Facebookról. Vajon ő szüntette be a profilokat, vagy valaki más keze van a dologban? TV + SztárokOrigoBerki kislánya elfogadta Mazsit, barátnők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-berki-krisztian-kislanya-nati-elfogadta-mazsit-baratnok-lettek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigoMegdöbbentette az internet népét a 13 éves kislány produkciója: tehetségkutatóban indulthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-megdobbentette-az-internetet-a-13-eves-kislany-produkcioja.htmlAlig mert megszólalni a 13 éves Courtney Hadwin, amikor az America's Got Talent színpadára lépett, ám amikor elkezdte énekelni a Hard to Handle című számot, a közönség lélegzete is elállt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.