Szellem ijesztett a fiatalokra egy kísértetjárta kastélyban

Forrás: Mystic Investigations -
ijedtség szellem kastély kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellemeket keresett egy fiatalokból álló csapat a devoni Berry Pomeroy kastélynál, ahol a legenda szerint egy testvérpár kioltotta életét. Úgy tűnik, hogy találtak is. 

A 19 éves Chloe néhány barátjával kora hajnali órán látogatta meg a devoni Berry Pomeroy kastélyt azért, hogy szellemeket keressenek. Közülük többen szkeptikusak voltak a kísértetek létezését illetően, ám miután hazatértek, már nem voltak biztosak abban, hogy mit láttak.

Talán szellem követte a fiatalokat Forrás: Mystic Investigations

A legenda szerint a kastélyban élő Pomeroy testvérpár öngyilkos lett. Állítólag ők kísértenek a kastélyban. A fiatalok ottjártukkor valamilyen zajra lettek figyelmesek, úgy vélték, valamilyen állat közelít feléjük, ám a telefonjukkal készített videón nem tudni biztosan, hogy mi látható. Egy biztos: nem egy állat, a fiatalok egy lovas alakhoz hasonlították a ködfoltot.

Állítólag több látogató hallott már sikolyokat a várban, amelyeket szellemeknek tulajdonítottak.

A szellemjárásról készült videót ide kattintva nézheted meg.

Hétvégi időjárás: esős, felhős és meleg idő leszhttp://www.life.hu/news/20180615-hetvegi-idojaras-esos-felhos-es-meleg-ido-lesz.htmlAz elmúlt napokban visszatért az ősz, ám hétvégén újra 30 fok körül lesz a hőmérséklet, de sajnos nem maradunk szárazon. News--Öngyilkos lett a hétvégén eltűnt fülöpszállási kamasz fiúhttp://www.life.hu/news/20180614-ongyilkos-lett-a-hetvegen-eltunt-fulopszallasi-kamasz-fiu.htmlMegtörtént a tragédia: beváltotta ígéretét a fülöpszállási kamasz. News--Guinness-rekordot döntött az a japán férfi, aki a fenekével töri a diókathttp://www.life.hu/news/20180614-guinness-rekordot-dontott-az-a-japan-ferfi-aki-a-fenekevel-tori-a-diokat.htmlBekerült a Guinness Rekordok Könyvébe az a japán férfi, aki a fenekével töri össze a diókat. News--Felhőkarcolóra mászott fel a mosómedvehttp://www.life.hu/news/20180614-felhokarcolora-maszott-fel-a-mosomedve.htmlElképesztő mutatványt hajtott végre egy mosómedve Minnesotában. A város egyik legmagasabb épületének tetejére, 25 emelet magasba küzdötte fel magát minden segítség nélkül. A házban dolgozók aggódva figyelték. News--Szúnyoginvázió van, több helyen irtanakhttp://www.life.hu/news/20180614-szunyoginvazio-van-tobb-helyen-irtanak.htmlAz országban több helyen szenvednek a szúnyoginvázió miatt, a rovarok csípnek, a nyoma pedig napokig megmarad. Az elkövetkező héten több helyen terveznek irtást. NewsOrigoSaját amputált lábát tálalta fel egy férfi a barátainak (18+)http://www.life.hu/news/20180614-sajat-amputalt-labat-talalta-fel-egy-ferfi-a-baratainak-18.htmlBaleset után kellett amputálni egy férfi lábát, aki úgy döntött, megtartja testrészét. Fontolgatta a preparációt, ám végül úgy döntött: elfogyasztja vállalkozó szellemű barátaival együtt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.