Knézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. 

A legvégsőkig reménykedett a gyógyulásában Knézy Jenő, még akkor is, amikor az orvosok már tudták, nincs remény. Először a közeli családtagjaival közölték a rossz hírt, amit a sportriporter felesége képtelen volt elmondani férjének, ezért lánya tette meg. Bea így emlékszik vissza:

"Nekem kellett megmondanom az édesapámnak, hogy menthetetlen. Emlékszem, édesapám az újabb és újabb vizsgálatokat követően többször is reménykedve kérdezte, hogy mi van az eredményekkel, mert neki semmit nem mondanak az orvosok. Itt van előttem a pillanat, amikor nekem és anyunak elmondta a doki, hogy maximum három hónapja van hátra apunak. Az ilyesmit felfogni, feldolgozni szinte lehetetlen" - nyilatkozta a Bestnek Bea. 

"Amikor erőt vettem magamon, és elmondtam neki, hogy nincs remény, hosszú percekig egy szót sem szólt, nézett maga elé. Majd halkan arra kért bennünket, hogy most hagyjuk magára a gondolataival" - tette hozzá Knézy lánya. 

Forrás: Youtube