Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.

Bugyi nélkül pózol a Rolling Stone címlapján a terhes Cardi B (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180617-bugyi-nelkul-pozol-a-rolling-stone-juliusi-cimlapjan-a-terhes-cardi-b.htmlKiszivárgott az internetre a Rolling Stone magazin júliusi címlapfotója. A kép meghökkentőre sikeredett. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi Balin szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180617-bodi-sylvi-balin-szelfizett-foto.htmlTeljesen oda vannak követői Bódi Sylvi legújabb fotójától. A Balin pihengető szépség egyszerűen gyönyörű. TV + Sztárok--15 éve, 58 évesen halt meg Knézy Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20180617-15-eve-58-evesen-halt-meg-knezy-jeno-sportriporter.htmlKnézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András kifakadt a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kallaysaunders-andras-enekes-kifakadt-a-facebookon.html--A 15 éves Danielle Bregolit gyűlöli a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-15-eves-danielle-bregolit-gyuloli-a-vilag-dr-phil-musoraban-tunt-fel.htmlAz Amerikában népszerű Dr. Phil műsorában tűnt fel két éve az akkor 13 éves Danielle Bregoli és édesanyja. Megbotránkoztató, közönséges személyiségét meglovagolva, ma már menedzserei vannak, és konkrét marketing épül rá. TV + SztárokOrigoEzek megőrültek: Győzike bepisilt ugrálás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-gyozike-bepisilt-ugralas-kozben-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlA TV2 Ezek megőrültek műsorában Győzike kicsit bepisilt a trambulinon ugrálva. A kínos esetet a showman maga vallotta be. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.