Anyatejet fejő feleségéről, Chrissy Teigenről posztolt John Legend

baba Chrissy Teigen anya anyatej John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyatejet fejő feleségéről posztolt közösségi oldalán John Legend.

Tudom, hogy ma apák napja van, de el kell, hogy mondjam, a feleségem egyszerűen csodálatos. Elvisz engem vacsorázni, miközben épp anyai feladatait végzi" – írta John Legend ahhoz a bejegyzéshez, amit a közösségi oldalán tett közzé. A képen a pár az autóban látható mosolyogva, miközben az alig pár hete szült Chrissy Teigen épp az anyatejét feji pumpával.

A fotó immár több mint 800 ezer lájkot kapott.

I know it's Father's Day and all but my wife is pretty awesome. She's taking me to dinner but still on mommy duty

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

Justin Bieber és Haiely Baldwin New York utcáin csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-justin-bieber-es-hailey-baldwin-new-york-utcain-csokolozott.htmlMár bizonyíték van arra, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt járnak. Egy szemfüles járókelőnek sikerült videóra venni, ahogyan New York utcáin csókolóznak. TV + Sztárok--MC Hawernek rengeteg az adóssága, de most vásárolt egy luxusautóthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-mc-hawernek-rengeteg-az-adossaga-de-most-vasarolt-egy-luxusautot.htmlMC Hawer szenvedélybetegsége idején komoly adósságokba verte magát, a törlesztőrészleteket azóta is nyögi. Ennek ellenére nem tudott nemet mondani egy luxusautóra, megvásárolta. TV + Sztárok--Elhunyt a kambodzsai herceg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-elhunyt-a-kambodzsai-herceg-felesege-norodom-ranariddh-ouk-phalla.htmlAutóbalesetben elhunyt a kambodzsai herceg, Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla. TV + Sztárok--Cinthya Dictator különdíjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-cinthya-dictator-joy-kulondijat-kapott.htmlA JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.TV + SztárokOrigoTatár Csilla Iszak Esztivel beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-tatar-csilla-iszak-esztivel-beszelgetett-videoblogjaban.htmlIszak Eszter mára a fiatal vivás lányból, Magyarország egyik vezető influencere lett, aki megálmodta és megvalósította a saját ruhamárkáját, mindeközben pedig műsorvezető is maradt. Tatár Csilla most vele beszélgetett. Eszti elmondta, miért nem ad szívesen interjút a bulvárnak, és a Viva tévé-beli korszakáról is beszélt. TV + Sztárok--Spanyolországban nyaral Hódi Pamela: bikinis képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-spanyolorszagban-nyaral-hodi-pamela-bikinis-kepet-posztolt.htmlAhogy megírtuk, Spanyolországban nyaral Hódi Pamela és kedvese. A dögös celeb szemmel láthatóan boldogan mosolyog a kamerába, és úgy tűnik, minden oka meg is van rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.