Klapka György özvegye eladja a házukat

Fotó: Nagy Attila [origo] -
halál ház Klapka György özvegy eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz lépésre szánta el magát Klapka György özvegye, Marika néni, akinek a férje másfél évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta egészségügyi gondjai is akadtak. Úgy érzi, már túl nagy neki a ház, így eladja. 

"Volt, hogy infúziót kaptam, gyógyszereket, és tényleg használ, olyankor jobban leszek, aztán mindig történik valami, amin felidegesítem magam, és akkor kezdődik elölről az egész. Jó sokat is fogytam az elmúlt másfél évben, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Pedig én nem akarok veszekedést, konfliktust, a fiam és a lányom is mindig azt mondja, nem szabadna ennyit stresszelnem" - mondta a BlikknekKlapka György özvegye, Marika néni, aki az Aranyember gyermekei régóta nem kerestek.

Klapka György özvegye eladja a házat Fotó: Nagy Attila [origo]

Egészségével is problémái adódtak, többször volt kórházban. Úgy érzi nagy már számára az a ház, ahol férjével éltek, szeretné eladni.

"Ingatlanügynökségnek nem szóltam még, és az internetre sem tettem fel a házat, de akiket érdekelhet, azoknak már szóltam, hogy eladom az otthonomat. Hatalmas ez a ház, nem kell nekem ekkora. De a legnehezebb nem is ez, hanem, hogy nincs a közelemben senki. Még nem tudom, hogy merrefelé vagy milyen társasházban néznék lakást, de az az egy fontos szempontom van, hogy legyenek körülöttem emberek. Nem tudom, mikor jelentkezik majd egy vevő, most éppen erre várok" - mondta a lapnak az özvegy.

Vasvári Vivien esküvőjén bárki részt vehet júliusbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-eskuvojen-barki-reszt-vehet-juliusban.htmlEddig titok volt, de most elárulta, mikor lesz az esküvője. Vasvárvi Vivien további részleteket árult, például azt, hogy bárkit szívesen várnak a nagy napon. TV + Sztárok--Bevitték a pszichiátriára Heather Locklearthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-bevittek-a-pszichiatriara-heather-lockleart-melrose-place.htmlPszichiátrián kezelik Heather Lockleart, aki bántalmazta a szüleit, majd azzal fenyegetőzött, hogy magával is végez. TV + Sztárok--Megtaláltuk a magyar sztárok hasonmásait: Dér Heninek és ByeAlexnek is van párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180619-megtalaltuk-a-magyar-sztarok-hasonmasait-der-heninek-es-byalexnek-is-van-parja.htmlNem ritka, hogy éppen egy olyan ember hasonílt ránk a legjobban külső vonásaiban, akihez semmi közünk, ugyanis a világon mindenkinek van hasonmása, mi most megtaláltuk a hazai sztárokét. ByeAlex, Dér Heni és Szabados Ági is büszkélkedhet ezentúl egy "ikertestvérrel". TV + SztárokOrigoNagy Réka műsorvezető megmutatta félmeztelen testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-nagy-reka-musorvezeto-megmutatta-felmeztelen-testet.htmlBizonyára rengeteg férfi rajongója van a modell és műsorvezető, Nagy Rékának, aki legutóbbi fotóján megmutatta, mennyire gyönyörű a teste, amikor alig takarja valami. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator tériszonnyal küzd: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-cinthya-dictator-teriszonnyal-kuzd-video.htmlCinthya Dictator szinte lebénult a félelemtől az TV2 ügyességi műsorában. TV + Sztárok--Ismét Budapestről posztolt Will Smith: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-ismet-budapestrol-posztolt-will-smith-video.htmlÚjra Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán Will Smith: a színész a gyerekeivel készített egy vicces videót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.