Nehéz lépésre szánta el magát Klapka György özvegye, Marika néni, akinek a férje másfél évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta egészségügyi gondjai is akadtak. Úgy érzi, már túl nagy neki a ház, így eladja. 

"Volt, hogy infúziót kaptam, gyógyszereket, és tényleg használ, olyankor jobban leszek, aztán mindig történik valami, amin felidegesítem magam, és akkor kezdődik elölről az egész. Jó sokat is fogytam az elmúlt másfél évben, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Pedig én nem akarok veszekedést, konfliktust, a fiam és a lányom is mindig azt mondja, nem szabadna ennyit stresszelnem" - mondta a BlikknekKlapka György özvegye, Marika néni, aki az Aranyember gyermekei régóta nem kerestek. 

Klapka György özvegye eladja a házatFotó: Nagy Attila [origo]

Egészségével is problémái adódtak, többször volt kórházban. Úgy érzi nagy már számára az a ház, ahol férjével éltek, szeretné eladni.

"Ingatlanügynökségnek nem szóltam még, és az internetre sem tettem fel a házat, de akiket érdekelhet, azoknak már szóltam, hogy eladom az otthonomat. Hatalmas ez a ház, nem kell nekem ekkora. De a legnehezebb nem is ez, hanem, hogy nincs a közelemben senki. Még nem tudom, hogy merrefelé vagy milyen társasházban néznék lakást, de az az egy fontos szempontom van, hogy legyenek körülöttem emberek. Nem tudom, mikor jelentkezik majd egy vevő, most éppen erre várok" - mondta a lapnak az özvegy.